16.6 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Ami a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Playa en Costa...

FOTO. Ami a filmat un nou videoclip, pentru piesa “Playa en Costa Rica”

Cântăreața Ami a filmat în urmă cu două săptămâni un videoclip spectaculos și senzual, pentru noul său single, ”€œPlaya en Costa Rica”. 
   
”Noua mea piesă este una de dragoste și vorbește despre o fată care simte iubirea și acea căldură exotică în brațele iubitului, ca și cum ar fi pe o plajă din Costa Rica. Piesa€™ este compusă de Adi Colceru, alias David Deejay, iar versurile îmi aparțin și consider că mă reprezintă din toate punctele de vedere. Acest nou single este cu siguranță un mare pas către maturizarea mea că artist”, a spus Ami. 
   
Filmările pentru noul videoclip au durat peste 24 de ore și au avut loc la Cazinoul din Constanța, în regia lui Florin Boțea. Cele șapte ținute ale artistei au fost asigurate de Magda Mohamed, iar de coafuri și machiaj s-a ocupat Claudia Mușat. Dat fiind faptul că este o piesă latino, în videoclip puteți vedea și un dans spectaculos realizat de trei dansatoare de flamenco. 
   
”Sunt multe locuri pe care oricine ar vrea să le viziteze! Având în vedere că afară e vară și cald, mi-am imaginat cum ar fi să petreci timpul cu persoana iubită sau, de ce nu, să întâlnești dragostea într-un loc exotic, iar Costa Rica mi s-a părut un loc potrivit”, a explicat artista. 
   
Videoclipul va fi lansat săptămâna viitoare, împreună cu MediaPro Music. ”Sunt extrem de încântată de rezultat, este un clip foarte reușit, exact ceea ce îmi doream pentru piesa aceasta”, a încheiat Ami. 
   
Până la lansarea videoclipului ”€œPlaya en Costa Rica”, puteți urmări aici câteva secvențe: 

 

Cele mai citite

Accident cu trei persoane încarcerate pe un drum din Bihor

Un accident grav s-a produs între un microbuz și un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani pe un drum din județul...

16 familii au rămas fără locuințe în urma unui incendiu de amploare

16 familii din Brașov au rămas pe drumuri, după ce clădirea în care locuiau a fost distrus de un incendiu. Oamenii nu au mai...

Ultimele pregătiri pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva

La Catedrala Metropolitană din Iași, ultimele pregătiri pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva sunt în plină desfășurare. Ultimele pregătiri pentru pelerinajul de Sfânta Parascheva Acest eveniment, considerat...
Ultima oră
Pe aceeași temă