18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăLifestyleAstra a învins FC Rapid, scor 2-0 și este la egalitate cu...

Astra a învins FC Rapid, scor 2-0 și este la egalitate cu Steaua

Astra Giurgiu a câștigat cu 2-0 meciul cu FC Rapid, din deplasare, din etapa a V-a a Ligii I. Giurgiuvenii au egalat-o pe Steaua la număr de puncte, cele două fiind departajate doar de golaveraj.

FC Rapid a înregistrat cea de a doua înfrângere în noul sezon, într-un meci în care elevii lui Ganea au evoluat în 10 oameni încă din minutul 29. Marian Stoica a primit direct roșu pentru o intrare periculoasă la Budescu.

Astra a înscris prin De Amorim '41 şi Grandin '90+2.

Rapid Bucureşti: Bornescu – Savin, Mera, Tînc, M. Stoica – V. Negru – Cojocnean (Buş '64), Roşu (N. Vasile '32), E. Dică, Al. Coman – Ciolacu (Martin '73). Antrenor: Ionel Ganea.

Astra Giurgiu: Lung – L. Rus, Oros, Ben Youssef, Junior Moraes – Yahaya, Seto – Enache (Cristescu '87), Budescu (Grandin '74), De Amorim – Fatai (Bukari '20). Antrenor: Daniel Isăilă.

Sebastian Colţescu a fost centralul partidei. Meciul a fost asistat de peste 4000 de fani ai giuleștenilor. După victoria cu Rapid, Astra are 12 puncte, la egalitate cu Steaua. Astra este pe locul 3, sub Steaua, având golaveraj mai slab.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă