15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăLifestyleBulgarii, nemulţumiţi de condiţiile transferului lui Hamza la Steaua

Bulgarii, nemulţumiţi de condiţiile transferului lui Hamza la Steaua

Botev Plovdiv nu este mulţumită de oferta venită de la Steaua pentru transferul lui Hamza Younes la campioana României. Anunţul a fost făcut, azi, într-o conferinţă de presă, de Velislav Vuţov, antrenorul grupării bulgare.

“Am încredere în noii jucători, sunt fotbalişti de clasă. Există o tensiune în cadrul echipei, dar ea tinde să se estompeze. Nu îi putem opri să plece pe cei care doresc să plece şi au oferte bune. Oferta pentru Hamza nu ne satisface" , a declarat Vuţov, potrivit Mediafax.

Conform presei bulgare, Botev Plovdiv ar fi cerut suma de 400.000 de euro pentru transferul lui Hamza, dar Steaua este dispusă să plătească doar jumătate din această sumă, o a doua tranşă urmând a fi achitată dacă va intra în grupele Ligii Campionilor.

Gruparea bulgară Botev Plovdiv traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, mai mulţi jucători exprimându-şi dorinţa de a se transfera în ultima perioadă. Aşa cum a fost cazul fundaşului Srgian Luchin, care a fost achiziţionat de Steaua contra sumei de 300.000 de euro, conform presei bulgare.

În vârstă de 28 de ani, Hamza Younes a fost transferat în iarnă de gruparea Petrolul Ploieşti la Botev Plovdiv.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă