26.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialMesaje comice de Ziua Copilului. Ce urări sau felicitări poți să trimiți...

Mesaje comice de Ziua Copilului. Ce urări sau felicitări poți să trimiți pe 1 iunie

Ziua Copilului, marcată în fiecare an pe 1 iunie, este un prilej de bucurie atât pentru copii, cât și pentru adulți. Nu uitați să trimiteți mesaje, urări și felicitări prietenilor și colegilor pentru a le aduce bucurie în această zi specială.

Iată o colectie de mesaje, sms, urari si felicitari special dedicate copiilor si zilei de 1 Iunie:

Nu te grăbi să crești! La Mulți Ani! 
  
Cea mai mare bucurie a unui copil este aceea de a se juca. Și ce bucurie imensă! Așa că nu uita să te joci și să le amintești și altora să facă asta! La Mulți Ani de 1 Iunie! 
  
D vine de la dulciuri, J vine de joacă. Și asta e tot ce ar trebui să te intereseze! La mulți ani de Ziua copilului! 
  
În această zi în care florile îți zâmbesc, în care cerul e senin, văzduhul e în sărbătoare, în care fiecare rază de soare ne încălzește inimile eu îți doresc ție, copile drag, la mulți ani. 
  
Pentru tine, dragul meu copil, aș dori să fie 1 Iunie în fiecare zi, să te văd fericit cum zâmbești și te joci cu buruie. La mulți ani de Ziua copilului! 
  
Să nu uitați niciodată de leapșa, de de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de ține… Copilăria e cea mai magică perioadă a vieții! La mulți ani de Ziua copiilor, 1 Iunie! 
  
Sufletul tău de copil merită ce-i mai bun pe lumea asta. La mulți ani de 1 Iunie de la cineva care te iubește din toată inima! 

Cele mai citite

Categoria Păi să nu spun vorba aia?!

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, despre acuzațiile liberalilor aduse lui Ciolacu: „Sunt foarte departe de adevăr, ca să nu le zic...

Economia României în declin: Încrederea s-a deteriorat în trimestrul al treilea

Încrederea în economia României a continuat să se deterioreze în septembrie și pe parcursul trimestrului al treilea, ceea ce indică o posibilă încetinire a...

Antony Blinken acuză din nou China de sprijinirea războiului rus în Ucraina

Secretarul de stat american, Antony Blinken, a reiterat acuzațiile la adresa Chinei privind susținerea "mașinii de război rusești" în Ucraina, în cadrul unei întâlniri...
Ultima oră
Pe aceeași temă