15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleFernando Santos, antrenorul Greciei, suspendat opt meciuri

Fernando Santos, antrenorul Greciei, suspendat opt meciuri

Fernando Santos, selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a FIFA opt meciuri, ca urmare a eliminării de la partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, disputată la 29 iunie 2014.

Santos a fost eliminat din zona tehnică la finalul prelungirilor partidei dintre Costa Rica şi Grecia, câştigată de greci cu scorul de 6-4 după loviturile de departajare, în optimile de finală ale Cupei Mondiale.

"Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos este suspendat pentru opt meciuri, conform articolului 19, alineatele 1 şi 2 din Codul Disciplinar al FIFA, după ce a încălcat articolul 49, alineatul 1 a) din Codul Disciplinar, având mai multe manifestări de comportament nesportiv faţă de arbitrii partidei", se arată pe site-ul oficial al FIFA, potrivit Mediafax.

Fernando Santos îşi va ispăşi suspendarea la următoarele meciuri oficiale la nivel de naţională A la care se va afla în calitate oficială.

Santos a primit şi o amendă din partea Comisiei de Disciplină a FIFA.

Tot azi, FIFA a confirmat lista jucătorilor suspendaţi ca urmare a Cupei Mondiale: Luis Suarez (Uruguay) – opt meciuri rămase dintr-o suspendare de nouă partide şi o interdicţie din fotbal pe patru luni; Alex Song (Camerun) – două meciuri rămase dintr-o suspendare de trei partide; Ante Rebici (Croaţia) – un meci; Claudio Marchisio (Italia) – un meci; Antonio Valencia (Ecuador) – un meci.

 

 

Cele mai citite

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Floriile 2024, duminica dinainte de Paște. De ce se sfințesc ramurile de salcie

Floriile, duminica dinaintea Paștelui, reprezintă un moment de profundă semnificație în calendarul creștin. În această zi, creștinii marchează Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, un eveniment...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă