12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăLifestyleMeci dezastruos pentru Rădoi. Steaua, învinsă de o echipă de liga a...

Meci dezastruos pentru Rădoi. Steaua, învinsă de o echipă de liga a doua din Austria

Mirel Rădoi, aflat la al doilea meci pe banca tehnică a clubului care l-a consacrat ca jucător, a avut parte de un șoc. Steaua a fost învinsă în primul amical din Austria de o echipă nou promovată în liga a doua.

SK Austria Klagenfurt a încheiat cu scorul de 5-4 duelul cu Steaua, asta după ce austriecii avea 3-0 în minutul 10. Apărarea steliștilor a fost făcută K.O. de o echipă care probabil că nu ar rezista nici măcar un sezon în Liga I.

În timp ce Țucudean s-a descurcat din nou bine, într-un amical, cu două reușite, la fel cum făcea și în pauza de iarnă, înainte să debuteze oficial la Steaua, ultimul transfer, Tudorie, adus de la Oțelul, a marcat și el un gol. 

Golurile Stelei au fost marcate de: Ţucudean '47, '62, Tudorie '80 şi Râpă '83.

Echipele folosite de Rădoi, pe reprize:

Prima rundă: Niţă – Papp, Varela, Toşca, Târnovan (Târnovan '30) – Sulley, Tănase – Popa (Chipciu '40), Stanciu, Enceanu – Iancu (Ţucudean '40).

Partea a doua: Cojocaru – Râpă, Luchin, Tamaş, Guilherme – Breeveld, Neagu – Grădinaru (Mihalcea '75), Tudorie, Chipciu – Ţucudean.

Steaua va continua seria amicalelor din Austria cu o echipă mult mai puternică, Legia Varşovia (vicecampioana Poloniei).

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă