14.1 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăSpecialAEROMANIA – cel mai mare spectacol de aviație de pe litoral

AEROMANIA – cel mai mare spectacol de aviație de pe litoral

Sâmbătă, 19 iulie, iubitorii de aviaţie, muzică, recorduri, performanţă şi bun gust sunt invitaţi de Aeroportul Internaţional Tuzla, la cea mai chic ediţie a mitingului aviatic AEROMANIA de până acum. Între orele 16 și 20, spectacolul de aviaţie, alimentat cu muzică bună, maşini de epocă, „hangar party” şi o atmosferă de bâlci de lume bună, va face ca aeroportul să fie mai incitant decât plaja.

Organizatorii pregătesc cel mai mare spectacol de aviaţie pe litoral. Combinând un airshow de excepţie, un festival de muzică şi un târg, Aeroportul Tuzla vine, din nou, cu o propunere neobişnuită pentru a petrece o după-amiază reuşită la mare. Mihai Mărgineanu – fost elev al şcolii de pilotaj Regional Airservices – va încerca să îşi convingă instructorii şi publicul că se pricepe şi la muzică şi la aviaţie. Îl vor acompania Taxi, Viţa de Vie şi alţii, pe o scenă aşezată în faţa hangarului, încadrată de maşini de epocă. În spatele lor, piloţii, paraşutiştii şi planoriştii vor lupta şi ei pentru aplauzele celor prezenţi.

Publicul poate cocheta cu aviaţia – sau, cel puţin, cu aviation fashion – la standul Pilotshop, sau făcând zboruri de agrement – începând cu ora 16.30 sau chiar salturi cu paraşuta în tandem (orele 17 și 18).

Dacă vă place spectacolul de acrobaţie şi va gândiţi şi la o şcoală de pilotaj – o trecere cu AN2-ul care stropeşte cu apă ne va asigura că deciziile nu au fost luate „la cald”. „Duşul rece” va pregăti momentul „Air Bandits” şi, desigur, punctul culminant al oricărui airshow organizat la Tuzla, zborul acrobatic la apus cu Yak-urile 52 (după ora 19.45) cu efecte pirotehnice în aer (artificii pe aripile avioanelor) şi „bombe” la sol!

Regional Air Services a pregătit atracţii pentru toate vârstele şi pentru toate preocupările: standuri de aviaţie, maşini de epocă, motociclete, degustări de vinuri, ciocolată, îngheţată şi spaţiu de joacă pentru copii – care vor putea rămâne sub monitorizarea atentă şi amuzantă a unui clovn.

Evenimentul AEROMANIA 2014 este sprijinit de Astra – Asigurare Reasigurare, România liberă și Academia Caţavencu.

Transport gratuit

Intrarea publicului este, şi de data aceasta, liberă şi încurajată de autobuzele RATC, care-i vor aduce pe cei care vor să participe pe 19 iulie din Constanţa (plecarea se face de la Gară la orele 15.30 – primul autobuz şi 16.30 – al doilea autobuz), gratuit până la aeroport, de unde întoarcerea este la orele 20.30 şi 21.30.

Cele mai citite

De ce este importantă calitatea umpluturii pentru fotoliul tău puf?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

PAOK Salonic revine pe primul loc în Grecia după victoria contra nou-promovatei Levadiakos!

Campioana Greciei, PAOK Salonic, a pus capăt unei serii de trei meciuri fără victorie, reușind să câștige cu scorul de 2-0 împotriva echipei Levadiakos,...

PSG pierde poziția de lider în Ligue 1 după remiza de la Nice

Paris Saint-Germain a reușit doar un egal pe terenul celor de la OGC Nice în etapa a 7-a din Ligue 1, cedând astfel prima...
Ultima oră
Pe aceeași temă