16 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialLa orizont, TENDENCE 2014 cu o gamă unică de produse

La orizont, TENDENCE 2014 cu o gamă unică de produse

Anul acesta, TENDENCE, cel mai important eveniment din domeniul bunurilor de larg consum pentru casă din a doua jumătate a anului, se va desfăşura la Frankfurt în perioada 30 august – 2 septembrie, anunţând o gamă unică de produse autentice şi exclusive având încorporate mult design, inovaţie şi ecologie.

Importanţa deosebită a târgului este dată şi de faptul că aici se trasează cele mai importante tendinţe care vor afecta decorurile, designul şi lifestylul în sezonul toamnă-primăvară.

Noutăţile vor fi prezentate, ca de obicei, în cadrul celor trei grupe de produse reunite sub binecunoscuta platformă LIVING: Loft, Interiors&Decoration şi Decoraţii sezoniere şi vor ilustra temele mobilierului, decoraţiunilor, accesoriilor şi textilelor de interior, inclusiv articolelor şi decoraţiunilor pentru sărbători. Organizatorul Messe Frankfurt anunţă de pe acum că o mare pondere va fi reprezentată de  obiecte pentru masă, lămpi, materiale textile, mic mobilier, decoraţiuni florale, flori artificiale, boluri, jardiniere, prezentate de producători în diverse variante, versiuni, combinaţii şi aranjamente.  De asemenea, mult accent este pus în continuare pe lifestyle, iar acest lucru se va putea observa în cadrul secţiunilor Giving, Gift Unlimited, Pesonal Accessories, Carat şi Young&Trendy. Produse trendy şi accesorii diferite care reprezintă dorinţele copiilor şi adolescenţilor din zilele de astăzi se vor regăsi din abundenţă la secţiunile Young&Trendy şi Gift Unlimited.

Ca noutăţi va spori importanţa acordată obiectelor de lifestyle reprezentată în special de bijuterii şi ceasuri şi, de asemenea, Tendence va reprezenta o importantă platformă pentru arta contemporană şi obiectele hand made.

Fiind aşteptaţi numeroşi vizitatori care reprezintă magazine de decoraţiuni şi lifestyle, la acest târg vor fi prezentate şi experimentate de către renumiţi specialişti numeroase ponturi practice pentru amenajarea şi decorarea vitrinelor.

Dat fiind succesul înregistrat anul trecut când a fost organizată prima ediţie, în paralel cu Tendence se va desfăşura cu o amploare sporită târgul Ecostyle, care va dezvălui lumea verde a produselor de lifestyle orientate ecologic.

Informaţii suplimentare: www.messefrankfurt.com/tendence. Cei interesaţi de acest târg, atât ca participanţi cât şi ca vizitatori, se pot adresa către Anca Murar, reprezentant Messe Frankfurt în România, tel.: +40722.454.225, office@expo-germania.ro

 

Cele mai citite

George Pușcaș, „dublă” de senzație în victoria lui Bodrumspor din Turcia!

Internaționalul român George Pușcaș (28 de ani) a reușit o „dublă” impresionantă în victoria lui Bodrumspor, scor 3-1, împotriva celor de la Adana Demirspor,...

Weekend excelent pentru români! Sorescu a marcat primul său gol din acest sezon în Turcia

Deian Sorescu a reușit primul său gol în Superliga Turciei pentru Gaziantep. Deian Sorescu (27 de ani) a marcat primul său gol din acest sezon...

România a atras investiții străine directe de 6,74 miliarde de euro în 2023, cu mult mai puțin față de un an în urmă

România a atras investiții străine directe (ISD) de 6,74 miliarde de euro în 2023, în scădere semnificativă față de recordul de 10 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă