3.7 C
Bucharest
Tuesday, 28 November 2023
HomeSpecialLa orizont, TENDENCE 2014 cu o gamă unică de produse

La orizont, TENDENCE 2014 cu o gamă unică de produse

Anul acesta, TENDENCE, cel mai important eveniment din domeniul bunurilor de larg consum pentru casă din a doua jumătate a anului, se va desfăşura la Frankfurt în perioada 30 august – 2 septembrie, anunţând o gamă unică de produse autentice şi exclusive având încorporate mult design, inovaţie şi ecologie.

Importanţa deosebită a târgului este dată şi de faptul că aici se trasează cele mai importante tendinţe care vor afecta decorurile, designul şi lifestylul în sezonul toamnă-primăvară.

Noutăţile vor fi prezentate, ca de obicei, în cadrul celor trei grupe de produse reunite sub binecunoscuta platformă LIVING: Loft, Interiors&Decoration şi Decoraţii sezoniere şi vor ilustra temele mobilierului, decoraţiunilor, accesoriilor şi textilelor de interior, inclusiv articolelor şi decoraţiunilor pentru sărbători. Organizatorul Messe Frankfurt anunţă de pe acum că o mare pondere va fi reprezentată de  obiecte pentru masă, lămpi, materiale textile, mic mobilier, decoraţiuni florale, flori artificiale, boluri, jardiniere, prezentate de producători în diverse variante, versiuni, combinaţii şi aranjamente.  De asemenea, mult accent este pus în continuare pe lifestyle, iar acest lucru se va putea observa în cadrul secţiunilor Giving, Gift Unlimited, Pesonal Accessories, Carat şi Young&Trendy. Produse trendy şi accesorii diferite care reprezintă dorinţele copiilor şi adolescenţilor din zilele de astăzi se vor regăsi din abundenţă la secţiunile Young&Trendy şi Gift Unlimited.

Ca noutăţi va spori importanţa acordată obiectelor de lifestyle reprezentată în special de bijuterii şi ceasuri şi, de asemenea, Tendence va reprezenta o importantă platformă pentru arta contemporană şi obiectele hand made.

Fiind aşteptaţi numeroşi vizitatori care reprezintă magazine de decoraţiuni şi lifestyle, la acest târg vor fi prezentate şi experimentate de către renumiţi specialişti numeroase ponturi practice pentru amenajarea şi decorarea vitrinelor.

Dat fiind succesul înregistrat anul trecut când a fost organizată prima ediţie, în paralel cu Tendence se va desfăşura cu o amploare sporită târgul Ecostyle, care va dezvălui lumea verde a produselor de lifestyle orientate ecologic.

Informaţii suplimentare: www.messefrankfurt.com/tendence. Cei interesaţi de acest târg, atât ca participanţi cât şi ca vizitatori, se pot adresa către Anca Murar, reprezentant Messe Frankfurt în România, tel.: +40722.454.225, office@expo-germania.ro

 

Cele mai citite
00:02:03

Coreea de Sud apelează la matchmaking pentru a crește rata natalității

Orașul Seongnam din Coreea de Sud organizează evenimente de potrivire(matchmaking) în masă pentru a ajuta persoanele singure să-și găsească dragostea și speră că aceasta...

Cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală se apropie de final. Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 devine un ”bulevard” verde!

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri,...

Ciolacu: România are un grad de absorbţie a fondurilor europene de 90% pentru exerciţiul financiar 2014 – 2020

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, marţi, la Palatul Victoria, cu comisarul european pentru Coeziune şi reforme, Elisa Ferreira. "România are un grad de absorbţie a...
Ultima oră
Pe aceeași temă