13.6 C
București
luni, 30 septembrie 2024
AcasăSpecialRoland Garros: Victorie fulger pentru Simona Halep! Pe cine va întâlni în...

Roland Garros: Victorie fulger pentru Simona Halep! Pe cine va întâlni în turul doi

Simona Halep, cap de serie numărul 4, a trecut în turul al doilea al turneului de mare șlem de la Roland Garros, după ce a învins-o, în primul tur, pe rusoaica Alysa Kleybanova, numărul 87 WTA, cu scorul de 6-0, 6-2. 

Simona Halep a reușit unul dintre cele mai rapide meciuri din carieră, după ce a spulberat-o pe Kleybanova în doar 55 de minute. Primul set a durat 25 de minute. 

"E prima dată când joc pe terenul central de la Roland Garros. M-am simţit foarte bine aici şi le mulţumesc tuturor care au venit să mă vadă. Sper să am un turneu bun în continuare. Am făcut o finală bună la Madrid, dar aici este diferit şi sper să ajung cât mai departe în turneu", a declarat Halep la finalul meciului, potrivit site-ului oficial al WTA.

Halep a avut ocazia să încheie meciul fără ca rusoaica să câștige vreun game. Totuși la scorul de 5-0 pentru Halep, în setul al doilea, Kleybanova a reușit să puncteze, făcând break-ul, după care i-a mai smuls Simonei încă un game.

În turul al doilea, Simona Halep va juca împotriva britanicei Heather Watson (92 WTA), care a învins-o pe Barbora Strykova (63 WTA, Cehia), cu scorul de 6-3, 6-4. Turul al doilea se dispută miercuri și joi.

 

Cele mai citite

Avertizare Cod Portocaliu de inundații emis pentru șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare de Cod Portocaliu de inundații, valabilă pe 30 septembrie, pentru râurile...

Crimă oribilă în București: a fost ucis cu o sapă. Cadavrul a fost găsit după mai multe zile

Un tânăr în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv, pentru uciderea unui bărbat, de 34 de ani, într-un imobil abandonat din...

George Simion deschide ușa colaborării cu USR. Ce răspuns i-a dat Lasconi

Liderul AUR, George Simion, deschide ușa colaborării cu USR și PNL, însă doar cu anumiți liberali. Acesta a declarat, la emisiunea „În fața ta”...
Ultima oră
Pe aceeași temă