19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuGabriel Cotabiţă nu se ţine de cuvânt. Ce schimbare de planuri a...

Gabriel Cotabiţă nu se ţine de cuvânt. Ce schimbare de planuri a făcut

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă nu şi-a ţinut promisiunea de a finaliza melodia „Camera mansardată”, alături de compozitorul Andrei Tudor. Artistul a abandonat piesa pentru o alta, pe care o înregistrează cu Matteo.

“Cristina Trepcea, autoarea textului, a dorit să schimbe un vers, iar Gabi urma să vină la studio să-l înregistreze. Se pare însă că a ales să facă acum o piesă cu Matteo, pe care urmează să o lanseze”, a declarat Andrei Tudor pentru Libertatea.

Citeşte şi: Cotabiţă, de pe patul de spital, în studio. Ce le pregăteşte fanilor

„Camera mansardată” nu este singura piesă pe care Gabriel Cotabiţă urma să o înregistreze alături de Andrei Tudor. „Lui Gabi i-a mai plăcut linia melodică a unui demo pe care i l-am dat, dar a zis că pentru această a doua piesă vrea să facă el versurile”, a mai spus Tudor.

Înainte de accident, Cotabiţă se plângea că posturile e radio nu îi difuzează piesele. Tudor crede că în următoarea perioadă piesele artistului vor fi foarte apreciate. „Aşa suntem noi, ne interesăm de artişti doar în împrejurări mai nefericite”, a explicat Tudor.

Citeşte şi: Fiicele lui Cotabiţă, mesaj EMOŢIONANT după externarea artistului

Gabriel Cotabiţă a fost externat în 16 iulie din Spitalul Elias din Capitală. Artistul va continua recuperarea în ambulatoriu şi va reveni la control medical periodic.

Directorul medical a precizat că Gabriel Cotabiţă a beneficiat de asistenţă medicală gratuită.”Pacientul a beneficiat de asistenţă medicală complet gratuită, asigurată prin sistemul public de sănătate”, a spus dr. Dana Safta.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca în 8 mai, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-o sală de fitness de la un hotel din Capitală. În 16 iunie, artistul a fost transferat la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare.

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă