10 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăLifestyleFiestă cu 200 de răniți, în Madrid, după victoria Realului în finala...

Fiestă cu 200 de răniți, în Madrid, după victoria Realului în finala Ligii Campionilor

Câștigarea Ligii Campionilor de către Real Madrid a fost un real motiv de bucurie pentru mai multe mii de fani ai clubului, adunați în Piața Cibeles, din Madrid, pentru a sărăbtori noul trofeu. Din cauza numărului mare de participanți, veniți să sărbătorească peste 200 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

În total, 233 de persoane au suferit răni uşoare, 37 fiind transportate la spital pentru îngrijiri. Persoanele rănite au suferit arsuri, contuzii uşoare sau stări de ameţeală. De asemenea, au fost reţinute patru persoane deoarece au provocat mai multe altercaţii, potrivit Mediafax.

Imediat după fluierul final al meciului de la Lisabona, mii de persoane s-au îndreptat spre Piaţa Cibeles, locul obişnuit de celebrare a victoriilor Realului, unde, în zorii zilei de duminică au sosit si jucătorii antrenaţi de Carlo Ancelotti. Aceştia au defilat într-un autocar descoperit şi au prezentat fanilor trofeul Ligii Campionilor.

Pe de altă parte, jucătorii echipei învinse la Lisabona, Atletico Madrid, au fost aşteptaţi la aeroport de zeci de fani.

Formaţia Real Madrid a câştigat Liga Campionilor pentru a zecea oară în istoria sa, după ce a învins, sâmbătă seară, în urma prelungirilor, cu scorul de 4-1, echipa Atletico Madrid, în finala competiţiei disputată pe stadionul Da Luz din Lisabona.

Cele mai citite

Scorul serii în Liga Campionilor la fotbal: Borussia Dortmund-Celtic Glasgow 7-1

Borussia Dortmund a realizat scorul serii de marţi în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, 7-1 cu Celtic Glasgow, pe teren propriu. MVP-ul...

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...

Benjamin Netanyahu promite că va răzbuna atacul Iranului: „ va plăti prețul pentru asta”

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a afirmat marţi seară că Iranul "a comis o greşeală gravă" atacând ţara sa şi că "va plăti preţul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă