15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialHOROSCOP TAUR august 2015. Evoluţie în toate planurile şi momente romantice de...

HOROSCOP TAUR august 2015. Evoluţie în toate planurile şi momente romantice de neuitat

Pentru tine, luna august se dovedeşte a fi cea mai fericită lună a anului, cu oportunităţi excelente la tot pasul şi multe momente romantice de neuitat.

Încă din prima parte a lunii, eşti promovat(ă), obţii locul de muncă pentru care ai aplicat sau primeşti o recompensă pe măsura eforturilor pe care le depui.

Datorită succesului în plan profesional, îţi permiţi să îţi redecorezi sau să îţi schimbi locuinţa. În plus, cheltui mai puţin decât te aştepţi, pentru că te nimereşti la locul potrivit, în momentul potrivit. Totuşi, trebuie să ai grijă să nu eziţi atunci când ţi se propune cel mai bun preţ.

Din 11 august până în 6 septembrie, întâlneşti o persoană specială sau, dacă ai întâlnit-o deja, relaţia voastră se îmbunătăţeşte – faceţi o călătorie plină de aventură şi distracţie, vă căsătoriţi, petreceţi o lună de miere de vis sau vă măriţi familia.

Ziua de 26 august este cea mai norocosă zi a anului pentru tine, mai ales în plan personal, în relaţia cu persoana iubită. Mergeţi singuri la un restaurant, un parc de distracţii, un film la cinema sau un spectacol care vă încântă pe amândoi.

În ultimul weekend al lunii august, dai o petrecere acasă sau participi la un eveniment distractiv, alături de prieteni.

Cele mai citite

Conferința „ Cultura Calului și Renașterea Hipismului în România după 1989” va încheia reuniunea hipică de excepție de duminică de la Hipodromul Ploiești

A patra reuniune hipică din acest an, de la Hipodromul din Ploiești, va fi una de excepție, în program fiind cinci curse de trap....

Poliția se așteaptă la valori mari de trafic spre munte și spre mare

Centrul Infotrafic a transmis că valorile de trafic ar putea să crească în principal pe cele două drumuri naţionale cu staţiuni montane intens circulate...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă