25.3 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialVizita vicepreศ™edintelui SUA, Joe Biden, la Bucureศ™ti. Circulaศ›ia rutierฤƒ, รฎn condiศ›ii normale

Vizita vicepreศ™edintelui SUA, Joe Biden, la Bucureศ™ti. Circulaศ›ia rutierฤƒ, รฎn condiศ›ii normale

Circulaลฃia rutierฤƒ se va desfฤƒลŸura în condiลฃii normale în zilele de 20-21 mai, cu ocazia vizitei la BucureลŸti a VicepreลŸedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Vor fi însฤƒ restricศ›ii de trafic pe rutele coloanelor oficiale.

Astfel, Poliลฃia Rutierฤƒ va asigura mฤƒsuri de fluidizare a traficului rutier ลŸi solicitฤƒ conducฤƒtorilor de autovehicule:

– sฤƒ respecte semnalele ลŸi indicaลฃiile poliลฃiลŸtilor rutieri;

Citeศ™te ศ™i: Vizita vicepreศ™edintelui SUA, Joe Biden, la Bucureศ™ti. Mฤƒsuri stricte de securitate

– sฤƒ foloseascฤƒ autovehiculele personale cât mai puลฃin pentru a evita blocajele în trafic ลŸi sฤƒ opteze pentru mijloacele de transport în comun;

– sฤƒ nu opreascฤƒ ลŸi sฤƒ nu staลฃioneze decât în locurile special amenajate;

– sฤƒ îลŸi pฤƒstreze calmul, sฤƒ nu blocheze intersecลฃiile ลŸi sฤƒ nu claxoneze abuziv în cazul în care se aflฤƒ în zone aglomerate.

Autoritฤƒลฃile implicate au în vedere ca mฤƒsurile de securitate instituite sฤƒ nu afecteze buna desfฤƒลŸurare a activitฤƒลฃilor cotidiene ale locuitorilor din Capitalฤƒ. De asemenea, conteazฤƒ pe sprijinul cetฤƒลฃenilor ลŸi mulลฃumesc acestora pentru înลฃelegerea acordatฤƒ cu privire la acest eveniment important pentru România.

Totodatฤƒ, premierul Victor Ponta i-a cerut, luni, ministrului de Interne, Gabriel Oprea, sฤƒ se asigure cฤƒ vizita vicepreลŸedintelui SUA, Joe Biden, la BucureลŸti, din aceastฤƒ sฤƒptฤƒmânฤƒ, se va desfฤƒลŸura în condiลฃii de siguranลฃฤƒ maximฤƒ. 

Casa Albฤƒ a anunลฃat cฤƒ Biden va efectua vizite în România ลŸi în Republica Cipru, în perioada 20-23 mai, pentru a discuta în principal despre criza din Ucraina.

În timpul vizitei la BucureลŸti, vicepreลŸedintele SUA, Joe Biden se va întâlni cu preลŸedintele Traian Bฤƒsescu ลŸi cu premierul Victor Ponta, cu reprezentanลฃi ai societฤƒลฃii civile, precum ลŸi cu militari români ลŸi americani.

Cele mai citite

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...

Ai putea ucide UE, spune Franศ›a. Ba nu ai putea, rฤƒspunde Germania

Macron ศ™i Scholz se รฎnfruntฤƒ din nou, pentru a contracara America protecศ›ionistฤƒ ศ™i puterea chinezฤƒ Emmanuel Macron ศ™i Olaf Scholz conduc cele mai mari douฤƒ...

Ineficienศ›a energeticฤƒ: Povestea care ne costฤƒ scump

Romรขnia, odinioarฤƒ un jucฤƒtor energetic major รฎn Europa de Est, se confruntฤƒ acum cu o realitate sumbrฤƒ: preศ›urile au explodat, iar ศ›ara e รฎn...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ