21.2 C
Bucureศ™ti
duminicฤƒ, 6 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialMigranศ›ii ilegali din Romรขnia, โ€plimbaศ›iโ€ cu microbuze din Olanda

Migranศ›ii ilegali din Romรขnia, โ€plimbaศ›iโ€ cu microbuze din Olanda

Migranศ›ii ilegai din România vor fi transportaศ›i cฤƒtre locurile de custodie sau returnare, cu microbuze din Olanda. Ministerul de Securitate ศ™i Justiศ›ie din Olanda a donat Inspectoratului General pentru Imigrฤƒri o autospecialฤƒ necesarฤƒ activitฤƒศ›ilor operative desfฤƒศ™urate la Centrul de Cazare a Strฤƒinilor Luaลฃi în Custodie Publicฤƒ Otopeni. Contractulde donaศ›ie a fost semnat, vineri, de ศ™eful delagaศ›iei olandeze, Erik de Borst, ศ™i de adjunctul IGI, ศ˜tefan Pop.

Microbuzul este compartimentat ลŸi securizat, cu o capacitate de 14 locuri, echipat corespunzฤƒtor pentru transportul migranลฃilor depistaลฃi cu ลŸedere ilegalฤƒ în România ลŸi aflaลฃi în procedura de returnare sub escortฤƒ.

”Totodatฤƒ, cu acest prilej, conducerea Inspectoratului General pentru Imigrฤƒri ลŸi-a exprimat convingerea cฤƒ expertiza ลŸi bunele practice furnizate de cฤƒtre autoritaลฃile olandeze în domeniul returnฤƒrii vor contribui la eficientizarea activitฤƒลฃilor aferente procedurilor de îndepฤƒrtare a imigranลฃilor ilegali de pe teritoriul naลฃional.

La rândul sฤƒu, în cadrul întâlnirii, ลŸeful delegaลฃiei olandeze a apreciat cooperarea de lungฤƒ duratฤƒ cu autoritฤƒลฃile române de resort, exprimându-ลŸi încrederea cฤƒ aceasta va continua având la bazฤƒ aceleaลŸi principii solide de colegialitate ลŸi profesionalism”, a transmis IGI, într-un comunicat de presฤƒ.

Acลฃiunea de astฤƒzi, în cadrul cฤƒreia a fost oferitฤƒ cea de-a cincea autospecialฤƒ, continuฤƒ ansamblul de activitฤƒลฃi derulate cu asistenลฃa autoritฤƒลฃilor olandeze, menite sฤƒ contribuie la dezvoltarea instituลฃionalฤƒ ลŸi operaลฃionalฤƒ a Inspectoratului General pentru Imigrฤƒri ลŸi la întฤƒrirea relaลฃiilor de cooperare între cele douฤƒ structuri.

Cele mai citite

Studentฤƒ cazatฤƒ รฎn regie, muศ™catฤƒ de ploศ™niศ›e. A ajuns la spital

Octavian Berceanu, fostul ศ™ef al Gฤƒrzii Naศ›ionale de Mediu, a publicat imagini pe contul sฤƒu de Facebook cu o studentฤƒ cazatฤƒ la un cฤƒmin...

Amenzile pentru lipsa rovinietei nu vor mai fi aplicate imediat

ศ˜oferii vor avea la dispoziศ›ie 24 de ore pentru a achita taxa, fฤƒrฤƒ a mai fi penalizaศ›i automat Sistemul va fi similar cu cel care...

Marcel Ciolacu atacฤƒ Curtea Constituศ›ionalฤƒ a Romรขniei รฎn cazul ศ˜oศ™oacฤƒ

รŽn urma unui val critic la adresa Curศ›ii Constituศ›ionale a Romรขniei cu privire la respingerea candidaturii Dianei ศ˜oศ™oacฤƒ la alegerile prezidenศ›iale, Marcel Ciolacu, preศ™edintele...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ