18.2 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialAstra, รฎn finala Cupei pentru prima datฤƒ รฎn istorie

Astra, รฎn finala Cupei pentru prima datฤƒ รฎn istorie

Astra s-a calificat pentru prima datฤƒ in istorie în finala Cupei României dupฤƒ ce a învins, dramatic, Petrolul, deลฃinฤƒtoarea Cupei, scor 2-1.

Toto Tamuz a deschis scorul pentru Petrolul în minutul 22. Astra a revenit pe tabelฤƒ în partea secundฤƒ, în minutul 53, prin golul fostului pretrolist, Constantin Budescu.

Lupii au rฤƒmas în zece oamenii dupฤƒ ce Vlad Morar a vฤƒzut roลŸu. Morar a pฤƒrฤƒsit terenul ลŸi a mers în galerie pentru a sฤƒrbฤƒtori calificarea pentru ca la 1-1 lupii erau in finala. N-a fost sa fie insa.

Paul Papp a dat lovitura de gratie si a spulberat visul gazarilor de a juca finala. Petrolul sarbatoreste 90 de ani de existenta fara cupฤƒ, obiectivul numarul unu trasat de conducere in toamna.

În cea de-a doua semifinalฤƒ, Dinamo întâlneลŸte Steaua pe Naลฃional Arena în aceasta searฤƒ de la 20.30. În tur a fost 5-2 pentru Steaua.

Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ