26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO. Cum a sărbătorit Antonia ziua de naştere a fiicei ei

FOTO. Cum a sărbătorit Antonia ziua de naştere a fiicei ei

Interpreta Antonia a petrecut trei zile în Italia, alături de soţul ei, omul de afaceri italian Vincenzo Castellano, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei lor, Maya Rosario, care a împlinit, joi, cinci ani.

„Maya a avut o super-petrecere. S-a bucurat enorm de atmosferă şi a primit cele mai frumoase cadouri. Fiica mea s-a ocupat şi a ieşit foarte bine. Nepoţica mea va merge peste câteva zile la şcoală, în clasa zero, aşa că avea nevoie de o surpriză înainte. Vincenzo a înscris-o la o şcoală particulară ”, a declarat, pentru Click!, Ciro Castellano.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea imagini cu Antonia, Vincenzo Castellano şi fiica lor, Maya.

Fiica Antoniei a împlinit, joi, vârsta de cinci ani, dar petrecerea ei a fost organizată miercuri seara, pentru că în weekend, Antonia are de susţinut mai multe concerte.

Pentru eveniment, Antonia, Vincenzo Castellano şi Maya s-au îmbrăcat în costume disco. Sărbătorita a primit două torturi, iar unul dintre ele a fost decorat cu personajele din desenul animat “Frozen, Regatul de Gheaţă”

La aniversarea fetiţei Antoniei au fost prezenţi  mătuşa ei, Rosalia, şi chiar bunicul ei, Ciro Castellano.

Antonia , în vârstă de 26 de ani şi Vincenzo Castellano, în vârstă de 29 de ani, sunt despărţiţi de aproape trei ani. Interpreta are o relaţie de doi ani cu artistul Alex Velea. Cei doi au împreună un fiu în vârstă de opt luni, Dominic.  

Cele mai citite

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

Putin depune jurământul pentru cel de-al cincilea mandat de președinte al Rusiei

Vladimir Putin depune jurământul de președinte al Rusiei, la începutul celui de-al cincilea mandat de șef al statului. Ceremonia se desfășoară la Moscova, la Palatul...
Ultima oră
Pe aceeași temă