30.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialPatru români, suspectaţi de furt, căutaţi de autorităţile malteze

Patru români, suspectaţi de furt, căutaţi de autorităţile malteze

Autorităţile malteze au emis mandate de arestare internaţionale pe numele a patru români, suspectaţi de furt de bijuterii, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc luna trecută pe 26 august, într-un magazin din regiunea Ir-Rabat, din centrul insulei Gozo, aflată în nordul arhipelagului maltez.

Cei patru au fost identificaţi într-o înregistrare video provenind de pe camera de supraveghere a magazinului. După ce au solicitat vânzătoarei să mai le arate câteva bijuterii, hoţii au profitat de neatenţia acesteia şi au fugit cu bijuteriile expuse anterior.

Potrivit autorităţilor, cei patru români sosiseră în Gonzo cu o zi înainte de producerea furtului, după care au cumpărat bilete pentru ziua următoare. Doi dintre ei s-ar fi îmbarcat spre Turcia, iar ceilalţi doi spre Italia.

Dacă cei patru vor fi găsiţi în baza mandatelor de arestare internaţionale vor fi aduşi înapoi în Malta pentru a înfrunta acuzaţiile.

Cele mai citite

Vremea se răcește semnificativ și devine instabilă în Capitală: Averse torențiale și descărcări electrice

Potrivit prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în Capitală se va schimba radical în ziua de duminică. Se așteaptă o...

Răspunsul Hezbollah după moartea liderului său Hassan Nasrallah

Gruparea teroristă Hezbollah a confirmat, sâmbătă, moartea liderului său, Hassan Nasrallah, după ce Israelul a anunțat că acesta a fost ucis vineri într-un atac...

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...
Ultima oră
Pe aceeași temă