31.5 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Naționala României, ATACATĂ de ultrași maghiari în Budapesta. Poliția a oprit...

VIDEO. Naționala României, ATACATĂ de ultrași maghiari în Budapesta. Poliția a oprit la timp LINȘAJUL

UPDATE: Au fost reținute 18 persoane de către polițiștii unguri. Dintre acești ultrași, 16 sunt acuzați de vandalism, iar doi de agresarea unui poliţist, conform autorităților maghiare.

Circa 1.100 de suporteri români sunt așteptați la meciul Ungaria – România, de vineri, de la ora 21.45, de la Budapesta.

Citește și LIVE TEXT Ungaria – România: ora 21.45, meci decisiv pentru tricolori în preliminariile Euro 2016

–-

Naționala României, care a făcut deplasarea la Budapesta pentru meciul din preliminariile Euro 2016, a avut parte de un incident în Ungaria. Hotelul „tricolorilor” a fost atacat de ultrași maghiari.

Câteva sute de suporteri, un grup de skinheads, îmbrăcați în negru, au încercat să pătrundă în hotelul în care este cazată naționala României. Aproape 100 polițiști au intervenit, având loc lupte de stradă în piețele din preajma clădirii.

„300 de suporteri maghiari au vrut să intre peste jucători. Au fost opriti la cateva sute de metri de Poliție. Cam 100 de politisti au intervenit, dar nu au făcut față, motiv pentru care au primit întăriri. Sute de ultrași au fost duși la secție. Lângă hotelul Sofitel, unde e Generatia ’84, dar și Viktor Orban și toți delegații guvernului maghiar, care discută despre problema imigranților, stau cordoane întregi de polițiști”, relatează reporterul sport.ro.

Mai multe vehicule ale poliției au fost deteriorate, având parbrizele sparte și cauciucurile tăiate.

Naționala României întâlnește Ungaria, de la ora 21.45, la Budapesta, în etapa a 7-a a preliminariilor Euro 2016.

 

 

 

Cele mai citite

Eco-activiști condamnați la închisoare pentru că au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Van Gogh.

Un judecător din Marea Britanie a condamnat vineri la închisoare doi activiști pentru climă, care au aruncat supă pe tabloul „Floarea-soarelui” de Vincent van...

Record de returnare a ambalajelor în sistemul Garanție Returnare

În primele nouă luni de funcționare a sistemului Garanție Returnare (SGR), românii au returnat aproape 1,9 miliarde de ambalaje, iar luna trecută, peste un...

60 de „supraviețuitoare” îl acuză pe fostul șef al Harrods, Al-Fayed, de abuz sexual: avocați.

Aproximativ 60 de femei au ieșit acum în față pentru a susține că au fost abuzate sexual de fostul proprietar al magazinului Harrods, Mohamed...
Ultima oră
Pe aceeași temă