18.1 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăSpecialSentință DEFINITIVĂ: Cei șapte violatori din Vaslui RĂMÂN în arest

Sentință DEFINITIVĂ: Cei șapte violatori din Vaslui RĂMÂN în arest

Cei șapte tineri din Vaslui, acuzați că au violat o fată în vârstă de 18 ani, rămân în arest, a decis definitiv, luni, Curtea de Apel Iași.

Astfel, magistrații Curții de Apel Iași au respins contestația măsura arestului preventiv a celor șapte bărbați.

Citește și: UPDATE. Sentințele violatorilor din Vaslui: Silviu Burada, opt ani de închisoare. Cei șapte, în arestul poliției

Cei șapte violatori din Vaslui au primit, pe 17 august, condamnări între cinci ani şi opt ani şi patru luni de închisoare. De asemenea, instanța a decis ca aceștia să plătească victimei daune morale de 50.000 de lei.

Astfel, cea mai mare pedeapsă a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din staţia de autobuz din municipiul Vaslui. El a fost condamnat la şapte ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi patru ani pentru lipsire de libertate în mod ilegal, astfel că va executa pedeapsa cea mai grea, de şapte ani, cu un spor de un an şi patru luni, rezultând opt ani şi patru luni de închisoare.

Paul Andrei Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu au fost condamnaţi la şase ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi trei ani pentru lipsire de libertate în mod ilegal, astfel că se aplică pedeapsa cea mai grea, de şase ani, cu un spor de un an, astfel că vor avea de executat şapte ani de închisoare.

Ionuţ Boicu, Alin Rotaru şi Ioan Surleac, care au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei, au primit cele mai mici pedepse, adică 5 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi doi ani pentru lipsire de libertate, rezultând o pedeapsă de cinci ani şi opt luni de închisoare.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă