22.9 C
Bucureศ™ti
sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie 2024
AcasฤƒSpecialHoria Tecฤƒu, performanศ›a carierei! Pe ce loc a urcat romรขnul dupฤƒ US...

Horia Tecฤƒu, performanศ›a carierei! Pe ce loc a urcat romรขnul dupฤƒ US Open

Horia Tecău a reușit cea mai bună clasare din carieră, după performanțele sale din acest an și după ce la US Open a ajuns până în sferturile de finală. Românul a pătruns pe podiumul clasamentului mondial al ATP la dublu.

Horia Tecău este, începând de luni, numărul 3 mondial la dublu, cea mai bună clasare din întreaga carieră. Anterior, cel mai bun loc ocupat a fost 5. Tecău a acumula 6.990 puncte, tot atâtea cât partenerul său, Jean-Julien Rojer, dar care îl urmează pe poziția a patra.

Citește și Clasament WTA: Simona Halep, avans important în fața Mariei Șarapova. Câte puncte le despart după US Open

Tecău mai este depășit, în acest moment, în clasament, doar de frații americani Bob și Mike Bryan, care au câte 9.490 puncte.

Înaintea lui Tecău se află fraţii Bob şi Mike Bryan, care au câte 9.490 de puncte.

Florin Mergea, care s-a oprit tot în sferturile probei de dublu de la US Open, a coborât două poziţii şi se află pe locul 14, cu 4.700 de puncte.

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer se află pe locul doi în ierarhia pentru Turneul Campionilor, în timp ce cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna este pe locul 8, ultimul care duce la turneul de la Londra.

Citește și FOTO. Suveniruri din SUA: Ce rămâne după US Open 2015. Halep, părtașă la istorie!

Cel mai bine clasat român la simplu este în continuare Marius Copil, care a urcat pe locul 182 (+3), cu 264 de puncte. Victor Hănescu a coborât 11 locuri, până pe poziția 224, iar Adrian Ungur a coborât şase locuri, până pe 255.

 

 

Cele mai citite

De Ziua Educaศ›iei, preศ™edintele Iohannis a decorat peste 100 de unitฤƒศ›i de รฎnvฤƒศ›ฤƒmรขnt

Preศ™edintele a transmis cฤƒ educarea unor รฎntregi generaศ›ii este una dintre cele mai frumoase vocaศ›ii Preศ™edintele Klaus Iohannis a transmis sรขmbฤƒtฤƒ, 5 octombrie, unย mesajย cu ocazia...

Ai putea ucide UE, spune Franศ›a. Ba nu ai putea, rฤƒspunde Germania

Macron ศ™i Scholz se รฎnfruntฤƒ din nou, pentru a contracara America protecศ›ionistฤƒ ศ™i puterea chinezฤƒ Emmanuel Macron ศ™i Olaf Scholz conduc cele mai mari douฤƒ...

PSD vrea reducerea taxฤƒrii cu 5 procente pe salariile mici ศ™i medii. Cรขศ›i bani ar rฤƒmรขne รฎn buzunarele romรขnilor

Ministrul Adrian Cรขciu a declarat cฤƒ mฤƒsura ar duce la creศ™terea puterii de cumpฤƒrare a romรขnilor ศ™i la competitivitatea companiilor Ministrul investiศ›iilor ศ™i proiectelor europene,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ