19.9 C
București
sâmbătă, 5 octombrie 2024
AcasăLifestyleCupa României: La ce posturi TV vor putea fi văzute meciurile în...

Cupa României: La ce posturi TV vor putea fi văzute meciurile în următorii trei ani

Cupa României va fi difuzată, în următorii trei ani, de televiziunile Digi Spoort, Dolce Sport și Pro TV. Primele două rețele vor transmite toate etapele integral, în timp ce ultima va difuza doar câte două meciuri pe etapă.

Licitația pentru obținerea drepturilor TV de difuzare a Cupei României în următorii trei ani a fost organizată de Federația Română de Fotbal (FRF). Astfel, Cupa României va avea acoperire maximă în următorii trei ani, conform Mediafax.

Citește și Liga I: Cel mai longeviv antrenor din campionat a fost DEMIS

Anunțul a fost făcut de Andi Vilara, responsabilul de achiziții al Digi Sport, în ședința de marți a Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), în contextul analizării de către membrii CNA a unei solicitări primite de la RCS&RDS pentru modificarea licenței audiovizuale a acestei televiziuni.

Întrebat de membrii CNA ce drepturi TV de competiții deține Digi Sport, Andi Vilara a spus: „Am cumpărat suficient de multe drepturi pentru a putea să satisfacem toate gusturile (…) Astăzi se va anunța că am luat și Cupa României”.

Totodată, răspunzând unor întrebări adresate de presa prezentă la CNA, Andi Vilara a spus: „Noi (Digi Sport, n.r.) avem toată Cupa României împreună cu Romtelecom (actualul Telekom, care deține televiziunea Dolce Sport, n.r.). Vor fi două opțiuni free-to-air la Pro TV, pe care le vom da și noi”.

Citește și Liga I: Clasamentul sezonului 2015/2016. UPDATE etapa a 10-a

Cele mai citite

Suspendare drastică pentru fotbalistul care și-a mușcat adversarul de gât!

Atacantul Milutin Osmajic, de la Preston North End, a primit o suspendare de opt meciuri, după ce a mușcat de gât un adversar în...

Ceremonie la Șantierul Naval Damen Galați pentru noua navă multifuncțională a Marinei Portugheze

Pe 3 octombrie, Șantierul Naval Damen Galați a găzduit o ceremonie comună care a marcat începutul debitării și punerea chilei pentru o navă multifuncțională...

Suspendare drastică pentru fotbalistul care și-a mușcat adversarul de gât!

Atacantul Milutin Osmajic, de la Preston North End, a primit o suspendare de opt meciuri, după ce a mușcat de gât un adversar în...
Ultima oră
Pe aceeași temă