14.3 C
București
miercuri, 2 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuDelia explică de ce NU vrea să aibă un copil

Delia explică de ce NU vrea să aibă un copil

Interpreta Delia a recunoscut că nu vrea încă să aibă un copil, chiar dacă este căsătorită de trei ani cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Artista a spus că deşi adoră copiii altora, ea simte că mai are de crescut până să devină mamă.

„Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil”, a scris Delia pe Internet.

Citește și: Delia, „prinţesa războinică” la X Factor. Ce a făcut artista, provocată de un concurent

De asemenea, interpreta a explicat de ce nu a făcut un copil în luna de miere. „Nu am reușit să planificăm o lună de miere romantică, din aia cu orhidee peste tot, lumânări și șampanie. Ne-am dus taman în Africa. De unde romantism în Etiopia? Triburi în care femeile aveau farfurii în buze și cine mai știe prin ce alte locuri. Aventură da, romantism nu. Dar a meritat. Cum să faci un copil când stai cu urechea ciulită să auzi leul care se plimba pe sub geam?”, a mai scris Delia.

Totodată, artista a răspuns şi acuzaţiei că ar fi egoistă pentru că nu vrea să aibă un copil: „Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată”.

Citește și: FOTO. Cum îi urează Delia „la mulţi ani” soţului ei, pe Internet

În plus, Delia a spus că înainte de a fi agasată de oamenii care o întreabă când va avea un copil, era deranjată cu alte întrebări, legate de nuntă şi carieră. „Tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită”, şi-a amintit Delia una dintre întrebările pe care obişnuia să le audă.

Delia s-a căsătorit civil cu omul de afaceri Răzvan Munteanu în anul 2012, la Poarta Sărutului. Ceremonia religioasă a avut loc în acelaşi an, la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală.

 În luna iulie, Delia a atras numeroase critici cu ultima ei piesă, „Da, mamă”, despre care mai multe voci au spus că încurajează consumul de alcool.

“Suntem ipocriţi, efectiv. Există şi au existat melodii până la <<Da, mama>>, în folclor. <<Bun îi vinul ghiurghiuliu>>, <<Ia mai toarnă-un păhărel>>. Sunt 7 mii de piese despre alcool: pălincă, ţuică şi tot ce vrei tu. Nu s-a autosesizat nimeni”, s-a apărat Delia.

 

 

Cele mai citite

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...

Scholz avertizează: Atacul Iranului asupra Israelului amenință să destabilizeze întregul Orient Mijlociu

Cancelarul german Olaf Scholz a condamnat ferm atacul lansat de Iran împotriva Israelului, avertizând că acesta ar putea "să dea foc" întregii regiuni, potrivit...

Rusia dă vina pe SUA pentru situaţia explozivă din Orientul Mijlociu

Rusia a afirmat marţi că situaţia explozivă din Orientul Mijlociu demonstrează "eşecul total" al politicii americane în regiune şi "neputinţa" Washingtonului de a preveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă