14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCVM Tomis Constanţa – meci istoric Paris

CVM Tomis Constanţa – meci istoric Paris

Zeiţa Fortuna pare să le fi surâs marinarilor în perspectiva semifinalelor Cupei CEV la volei masculin. Jocul rezultatelor i-a fcut campioni ai sezonului regulat încă din etapa a 20-a, iar constănţenii şi-au permis să odihnească majoritatea titularilor înaintea partidei din această seară care îi poate duce direct în istorie.

La Paris, CVM Tomis Constanţa întâlneşte o altă formaţie coborâtă din Liga Campionilor, Paris Volley, pentru un loc în ultimul act al competiţiei secunde din Europa, a cărui manşă secundă s-ar putea juca la Constanţa.

„Am venit în Franţa cu un moral foarte bun, moral dat chiar de ultimele noastre rezultate care ne arată că CVM poate domina voleiul românesc ani buni de acum înainte. La Piatra Neamţ ne-am impus deşi am deplsat un lot de numai opt jucători, fără Rodriguez, Zhekov, Massinatori sau Nemec, iar SCM Craiova a fost nevoită să bage titularii pentru a face faţă juniorilor noştri în meciul pierdut de noi duminică, dar unul fără miză pentru CVM”, ne-a spus managerul Serhan Cadâr. Acesta ne-a precizat că decizia de a odihni o parte dintre titulari a fost una normală, jocul cu Dinamo, de la mijlocul săptămânii trecute, arătând că există probleme cauzate de oboseală.  „În orice tur de forţă ca al nostru apar asemenea momente. Cu Dinamo am fost nervoşi, nu au ieşit toate lucrurile aşa cum treuie, asta pe fondul oboselii şi uzurii psihice. Era normal să mergem în ultimele meciuri interne cu cei care au jucat mai puţin pentru că această săptămână poate fi una istorică pentru noi”, a completat Serhan Cadâr.

Partida de la Paris are loc la ora 21.00, ora României şi va putea fi urmărită doar pe internet.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...
Ultima oră
Pe aceeași temă