16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialCătălin Angel are emoţii la debutul pe banca Săgeţii

Cătălin Angel are emoţii la debutul pe banca Săgeţii

După o pauză de mai bine de două luni, Liga 1 revine în forţă. Vineri, în deschiderea returului, Săgeata Năvodari primeşte replica unei contracandidate la salvare, FC Botoşani, iar dobrogenii propun o echipă complet remaniată, cu multe nume noi şi stil diferit de joc, unul care să atragă publicul la stadion. Aflat la debut, Cătălin Anghel s-a arătat optimist, dar a admis că are mari emoţii, multă lume fiind cu ochii pe echipa sa.

„La orice meci am emoţii, dar acum sunt ceva mai mari pentru că partidele amicale nu seamănă cu cele oficiale şi îmi doresc foarte tare să avem un debut pozitiv, mai ales că adversarul este unul implicat în lupta pentru salvare. De fapt, când dispare emoţia, te poţi lăsa liniştit de antrenorat”, a declarat antrenorul care a stat un an şi jumătate pe banca Viitorului, în Liga 1.

Partida cu Botoşaniul nu va fi însă una uşoară, moldovenii resetând la rândul lor întreg lotul de jucători în speranţa că sincopă din finalul turului va fi lăsată în urmă.

„Pentru noi este un meci deosebit fiind primul al sezonului, dar îl vom trata ca pe toate partidele de acasă. Jucăm cu un adversar care o bună bucată din tur a lăsat o impresie deosebită, care este extrem de disciplinată şi care oferă puţine oportunităţi adversarilor, astfel că misiunea noastră va fi foarte dificilă. Eu sunt însă un optimist incurabil şi am mare încredere în echipa care se formează aici la Năvodari şi în grupul de jucători pe care îl am aici. Faptul că Botoşaniul are mulţi jucători nu ne avantajează pentru că şi noi avem destule noutăţi, iar singura mea dorinţă este să menţinem un ritm ridicat timp de 90 de minute şi să transformăm în goluri ocaziile pe care le avem”, a completat antrenorul.

De altfel, la meciul de mâine, Săgeata pregăteşte o surpriză, Mihai Roman fiind recuperat miraculos şi oprit în lot, tehnicianul confirmând că îl va folosi măcar după pauză pe vârful ex-craiovean. De asemenea, cartea verde a lui Milos Deletic a sosit la club, iar sârbul care a impresionat în meciurile amicale va putea fi folosit din primul minut.

Joc mai spectaculos

Fundaşul Cristi Munteanu s-a arătat, al rându-i, optimist în privinţa primului meci, dar din motive diferite faţă de ale antrenorului său.

„Jucăm mai bine, mai organizaţi ofensiv, mai spectaculos. În plus, abia aşteptăm să ne întarce, la meciurile cu miză, pe pucte şi bani, după atâtea meciuri amicale în care, cred eu, ne-am mişcat bine. Faptul că acum există concurenţă pe toate posturile nu poate fi decât benefic pentru Săgeata, iar noi ne-am propus nu doar să câştigăm cele trei puncte puse în joc cu Botoşaniul, ci să nu pierdem niciun punct acasă în acest retur”, a declarat fundaşul.  În ciuda optimismului său, însă, Munteanu are şanse mici să intre titular în partida de mâine, spaniolul Borja părând a fi câştigătorul duelului pentru postul de fundaş central.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă