16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialTENIS. Erorile neforţate au stabilit câştigătorii.

TENIS. Erorile neforţate au stabilit câştigătorii.

Parteneriatul Jean Julien Rojer – Horia Tecău dă roade. Perechea olandezo-română a bifat, ieri, a dua finală pe 2014 şi până la meciul cu Michael Llodra şi Nicolas Mahut înregistrase şapte succese consecutive, la Rotterdam cei doi reuşind chiar meciuri memorabile.

Finala de ieri a fost, din păcate, pierdută de Horia şi Jean Julien, şi nu câştigată de francezi, seria de cadouri făcute de Tecău şi Rojer fiind de-a dreptul enervantă. Dacă primul set nu a avut istoric, favoriţii hârtiei impunându-se cu 6-2, în al doilea parţial jocul a fost, mai mereu, la mâna outsiderilor, care însă au risipit trei mingi de break în momente cheie ale setului şi au fost împinşi în tie-break. Acolo, după un start bun, au apărut două erori neforţate care au pus capăt meciului, câştigat cu 6-2, 7-6 de Mahut şi Llodra, asta în ciuda jocului mai bun făcut de român şi olandez.

Deşi au pierdut, Tecău şi Rojer se pot întoarce fericiţi în circuit, cele 300 de puncte câştigate la Rotterdam garantându-le revenirea în Top 10, de unde ieşiseră în urma unui start de sezon foarte slab. Pe lângă puncte, cei doi vor împărţi şi un cec de 44.000 de euro, cel mai important premiu din 2014.

 

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă