14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSportAntonescu: Se vorbeşte de partide care fură bugete

Antonescu: Se vorbeşte de partide care fură bugete

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că acuzaţiile aduse de Traian Băsescu la adresa premierului Victor Ponta, în care îl acuza de corupţie, arată că ”lucrurile continuă să se degradeze” între instituţiile statului.

”Lucrurile continuă să se degradeze. Se vorbeşte cu maximă iresponsabilitate, de sub steagul tricolor, de partide care fură bani, care fură bugete întregi. Se amestecă lucruri sub orice nivel”, a spus Antonescu.

Citeşte şi: Băsescu: Ponta, un prim-ministru profund corupt

Antonescu a mai spus că speră că Băsescu va retrimite Parlamentului proiectul de lege a bugetului, având în vedere că decizia sa este cunoscută public.

”Cred că ar fi fost mult mai serios faţă de cetăţenii României, odată ce preşedintele şi-a făcut pe larg cunoscut punctul de vedere şi decizia, la care are dreptul, să o facă imediat ce legea ajunge la promulgare, decizia se cunoaşte, e clar că e hotărât şi că a făcut analiza acestui buget”, a mai spus Antonescu.

Citeşte şi: Băsescu: Voi promulga bugetul pentru asigurările sociale

De asemenea, liderul liberalilor a precizat că nu ar fi ”o chestiune serioasă” să se tragă de timp încă zece zile înainte ca Băsescu să retrimita bugetul la Parlament.

Cele mai citite

Spania, ţara din UE cu cea mai mare speranţă de viaţă. Ce loc ocupă România

Datele furnizate de Eurostat, agenția comunitară de statistică, arată că Spania se situează în fruntea Uniunii Europene în ceea ce privește speranța de viață,...

Polonia condamnă atacurile cibernetice rusești. Oficialii transmit că și țara lor a fost vizată

Polonia a condamnat presupusele atacuri cibernetice ale unui grup rus numit APT28 asupra Germaniei și Republicii Cehe, afirmând că și ea a fost vizată,...

Șase persoane au fost rănite în regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, rănind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice,...
Ultima oră
Pe aceeași temă