32 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialPrimarul din Reșița află vineri dacă va fi arestat preventiv

Primarul din Reșița află vineri dacă va fi arestat preventiv

 Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, află vineri dacă va fi arestat preventiv, într-un dosar în care este cercetat pentru luare de mită.

Stepanescu a fost reținut, joi seara, pentru 24 de ore, după ce a fost audiat timp de patru ore la DNA Timișoara. El este suspectat că a primit mită de la reprezentantul unei firme pentru atribuirea și derularea unui contract de lucrări publice.

Edilul Mihai Stepănescu a declarat, la ieșirea din sediul Primăriei Reșița, că nu a luat mită ”sub nicio formă”. ”A trebuit să prezentăm documente. Nu am luat mită sub nicio formă”, a spus primarul.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au făcut, joi, percheziții la Primăria din Reșița și în Timișoara, într-un dosar privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2014 – 2015. Contactată de România Liberă, primăria din Reșița are telefonul deconectat, astfel că mesajele pot fi lăsate doar pe căsuța vocală.

Cinci percheziții au loc în municipiul Timișoara și municipiul Reșița, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice. 

Cele mai citite

Sorana Cîrstea, învinsă de Lin Zhu în primul tur la Birmingham

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Birmingham. Românca a fost învinsă în două seturi de Lin Zhu,...

Chestorul de poliţie Mihai Rus, reținut de DNA pentru abuz în serviciu şi fals în declaraţii

Într-un eveniment surprinzător, chestorul de poliție Mihai Rus, șeful IPJ Cluj, a fost reținut luni de către Direcția Națională Anticorupție (DNA). Acesta este suspectat...

Sorana Cîrstea, învinsă de Lin Zhu în primul tur la Birmingham

Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur al turneului WTA de la Birmingham. Românca a fost învinsă în două seturi de Lin Zhu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă