18 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialSฤƒgeata vrea trei puncte la Chiajna

Sฤƒgeata vrea trei puncte la Chiajna

„Este cel mai important meci din acest an pentru cฤƒ în cazul unui succes facem 18 puncte ลŸi ne realizฤƒm obiectivul”, a declarat ieri Tibor Selymes, chiar înaintea ultimului antrensageataament al echipei.

În fapt, Sฤƒgeata îลŸi joacฤƒ viitorul în ultimele cinci meciuri din sezonul de toamnฤƒ, iar pauza cauzatฤƒ de barajul pentru Campionatul Mondial pare sฤƒ fi venit în cel mai bun moment, nฤƒvodฤƒrenii înregistrând douฤƒ eลŸecuri consecutive care le-au îngreunat situaลฃia din clasament.

„Chiajna este o echipฤƒ bunฤƒ, una care a bฤƒtut recent Astra, ลŸi care, spre deosebire de noi, nu a avut atâtea probleme în varฤƒ. La Nฤƒvodari s-a construit o echipฤƒ pornind cu patru jucฤƒtori, în timp ce la Chiajna, unde ลŸi condiลฃiile de pregฤƒtire sunt mult peste media Ligii 1, s-au adusn doar câteva plombe. TotuลŸi suntem peste ei graลฃie experienลฃei superioare, ลŸi eu sunt optimist, iar cu cele trei puncte pe care putem, ลŸi trebuie, sฤƒ le câลŸtigฤƒm vom rฤƒmâne în afara zonei minate. Asta nu înseamnฤƒ cฤƒ vom neglija celelalte meciuri rฤƒmase, ci doar cฤƒ acest meci este cel mai important acum”, a continuat Selymes. 

Probleme cu banii? 

Surprinzฤƒtor, dupฤƒ ce a trecut în revistฤƒ problemele fotbalistice ale echipei, fostul internaลฃional român a atenลฃionat conducerea cฤƒ situaลฃia la club tinde sฤƒ devinฤƒ criticฤƒ.

„Nu avem salฤƒ de forลฃฤƒ, nu avem salฤƒ de recuperare ลŸi nici condiลŸลฃii de antrenament decente. Se vorbeลŸte de stadion nou când aici nu existฤƒ condiลฃii de bazฤƒ ลŸi s-au obลฃinut rezultate foarte bune. (…) La început de sezon toลฃi pariau cฤƒ o sฤƒ obลฃinem maxim 3 puncte în tur ลŸi iatฤƒ cฤƒ avem 15 cu cinci etape înainte de final, ceea ce demonstreazฤƒ cฤƒ s-a muncit bine aici. (…) Sunt restanลฃe salariale importante, iar prime nu s-au acordat deloc, însฤƒ toลฃi bฤƒieลฃii mi-au promis cฤƒ vor da totul pe teren pentru victorie vineri seara. N’Doye ลŸi Popa nu vor juca din cauza unor suspendฤƒri ลŸi mulลฃi alลฃi jucฤƒtori sunt la un pas de suspendare cu Dinamo, la primul cartonaลŸ încasat. Sฤƒ nu vฤƒ mire dacฤƒ vom pune mari probleme ลŸi lui Dinamo”, a mai spus tehnicianul. 

Problemele nu vor afecta jocul 

Pe aceeaลŸi linie, atacantul Viorel Dinu a promis cฤƒ în ciuda faptului cฤƒ jucฤƒtorii au evoluat gratis în ultimele douฤƒ luni, problemele nu vor afecta ลŸi prestaลฃiile din teren, toatฤƒ lumea fiind conลŸtientฤƒ cฤƒ de meciurile din acest final de tur depinde viitorul echipei.

„Noi am trecut peste aceste probleme ลŸi nu le lฤƒsฤƒm sฤƒ ne afecteze jocul. Suntem bine pregฤƒtiลฃi fizic, dovadฤƒ cฤƒ dominฤƒm copios reprizele secunde, atunci când adversarii nu mai pot ลฃine pasul. Vrem trei puncte vineri ลŸi, personal, îmi doresc un gol la Chiajna, acolo unde am evoluat dar nu am reuลŸit sฤƒ marchez decât când jucam în deplasare”, a spus atacantul. 

O bฤƒtฤƒlie crâncenฤƒ

Acesta crede cฤƒ bฤƒtฤƒlia pentru evitarea locurilor retrogradabile va fi una crâncenฤƒ ลŸi cฤƒ se va întinde pânฤƒ la finalul sezonului. ”Acum suntem 6-7 echipe cu probleme ลŸi cu prestaลฃii asemฤƒnฤƒtoare dar dacฤƒ am reuลŸi sฤƒ luฤƒm un strat de meci cum am avut cu Galaลฃiul sau Viitorul, în mod cert nu vom pierde partida de la Chiajna. Într-un clasamnet al rezultatelor din partea secundฤƒ am fi pe primele locuri, dar aลŸa ne place nouฤƒ sฤƒ ne facem singuri viaลฃa grea”, a conchis atacantul. 

Adio Rio ลŸi… Peteleu? 

Barajul pentru calificarea la Mondial a fost disecat rapid de Selymes care nu a fฤƒcut acuzaลฃii, dar a tras o concluzie simplฤƒ: „cu douฤƒ ลŸutiri pe poartฤƒ într-un baraj de calificare, nu poลฃi sฤƒ emiลฃi pretenลฃii”. 

Tehnicianul a rediografiat ลŸi evoluลฃia celor doi internaลฃionali de tineret ai Sฤƒgeลฃii care au fost printre remarcaลฃii partidei dintre România ลŸi Germania, încheiatฤƒ 2-2.

„Roman a venit puลฃin obosit, dar faptul cฤƒ a jucat bine 90 de minute este o performanลฃฤƒ. Germania e Germania la orice nivel. Peteleu n-a stat pe teren decât 55 de minute ลŸi a fost folosit ca fundaลŸ central, o poziลฃie pe care joacฤƒ foarte bine, chiar dacฤƒ el este un jucฤƒtor de bandฤƒ. Ca profesionist trebuie sฤƒ joc cât mai bine indiferent unde te pune antrenorul, dar eu nu voi face asemenea experiemnte aici”, a spus Selymes.

Din câte se pare, Peteleu are bagajele fฤƒcute pentru Craiova, oltenii ลŸi nฤƒvodฤƒrenii continuând tratativele pentru un eventual transfer al fundaลŸului dreapta. 

Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Testamentul actorului Alain Delon a fost transmis celor trei copii

La aproape o lunฤƒ de la decesul lui Alain Delon, testamentul actorului a fost transmis celor trei copii ai sฤƒi, care nu aveau o...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ