18 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSpecialลžase medalii europene pentru Constanลฃa, la gimnasticฤƒ aerobicฤƒ

ลžase medalii europene pentru Constanลฃa, la gimnasticฤƒ aerobicฤƒ

România dominฤƒ Campionatul  European de Gimnasticฤƒ Aerobicฤƒ, iar sportivii constฤƒnลฃeni îลŸi trag partea leului.

Cei 13 constฤƒnลฃeni prezenลฃi la Arques (Franลฃa) au reuลŸit deja sฤƒ adune ลŸase medalii, trei de aur, pe echipe seniori, la grup ลŸi la trio juniori, una de argint, pe echipe juniori, ลŸi douฤƒ de bronz, la individual juniori ลŸi perechi junori. Asearฤƒ, Constanลฃa urma sฤƒ fie reprezentatฤƒ în toate cele cinci finale de la seniori, deja obiectivul iniลฃial al delegaลฃiei de la CS Farul fiind depฤƒลŸit de sâmbฤƒtฤƒ.

 „Balul” a fost deschis de argintul obลฃinut de juniori, în competiลฃia pe echipe, aflatฤƒ la prima ediลฃie. Componenลฃii lotului au punctat în concursul de calificare ลŸi România a terminat pe locul secund, dupฤƒ Rusia, Lavinia Panaete, Bianca Gorgovan, Daciana Enache, Andreea Drenea, Andreea Scânteie ลŸi Lucian Sฤƒvulescu punctând pentru România.

Imediat dupฤƒ argintul juniorilor, seniorii au fฤƒcut ravagii în calificฤƒri ลŸi concursul pe echipe, câลŸtigând detaลŸat în faลฃa… Rusiei, în componenลฃa lotului aflându-se ลŸi Bianca Becze, Corina Constantin, Anca Surdu, Andreea Bogari, Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu ลŸi Marius Gavriloaie.

Sâmbฤƒtฤƒ, show-ul a continuat în finalele de juniori cu Lavinia Panaete ลŸi medalie de argint la individual (Alina Radu a luat argintul).

A doua finalฤƒ, cea de dublu, a însemnat o nouฤƒ medalie, bronz prin Lucian Sฤƒvulescu (locul 8 la individual) ลŸi Bianca Gorgovan, urmat de aur la trio, cu Gorgovan ลŸi Panaete printre componente ลŸi la grup, Andreea Scânteie ลŸi Andreea Drenea adฤƒugându-se trio-ului câลŸtigฤƒtor în finala anterioarฤƒ.

 

Cele mai citite

Netanyahu acuzฤƒ Hamas de eศ™ecul negocierilor de pace: a „respins” รฎn bloc „tot”

Premierul israelian a acuzat miercuri Hamas cฤƒ a "respins" รฎn bloc "tot" ceea ce a fost propus รฎn timpul negocierilor purtate sub egida unei...

Ciucฤƒ e dezamฤƒgit de interacศ›iunea cu Elena Lasconi: Nu cred cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla ceva

PreลŸedintele PNL, Nicolae Ciucฤƒ, afirmฤƒ cฤƒ a lฤƒsat cale deschisฤƒ dialogului cu liderul USR, Elena Lasconi, dar nu crede cฤƒ se mai poate รฎntรขmpla...

Transporturile pe Dunฤƒre sunt รฎn pericol. Soluศ›iile pentru un trafic eficient de mฤƒrfuri

Debitul Dunฤƒrii continuฤƒ sฤƒ scadฤƒ pe fondul secetei ลŸi al lipsei de investiลฃii รฎn lucrฤƒri de dragaj.12 dintre porturile dunฤƒrene nu au รฎncฤƒ conexiuni...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ