28.9 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒSportBฤƒsescu, despre รฎntรขlnirea cu Boc ลŸi Udrea: Am discutat politicฤƒ

Bฤƒsescu, despre รฎntรขlnirea cu Boc ลŸi Udrea: Am discutat politicฤƒ

PreลŸedintele Traian Bฤƒsescu a recunoscut, într-o emisiune la B1 TV, cฤƒ s-a întâlnit joi cu Emil Boc ลŸi Elena Udrea la masฤƒ ลŸi au discutat teme politice.

„Eu am rฤƒmas foarte puternic legat de Emil Boc, cum sper cฤƒ a rฤƒmas ลŸi el faลฃฤƒ de mine. El a venit în BucureลŸti pentru cฤƒ pleacฤƒ la funerariile la Martens. El s-a întâlnit cu Elena Udrea ลŸi mi-au dat ลŸi mie un telefon”, a mฤƒrturisit Traian Bฤƒsescu.

PreลŸedintele a povestit cฤƒ, la masฤƒ, au abordat mai multe teme politice, printre care activitatea Guvernului USL ลŸi reorganizarea dreptei.

„Am discutat mai multe ลŸi constatam: deลŸi huleau activitatea guvernului Boc ลŸi asumฤƒrile de rฤƒspundere, USL nu a modificat nici cele patru coduri, nici legea micii reforme, nici noul cod al muncii, nici legea salarizฤƒrii, nici cea a pensiilor. Le-au hulit în opoziลฃie, iar acum le menลฃin ca pe sfintele moaลŸte ลŸi nu le ating. Singura lege la care au umblat este legea educaลฃiei. Au scos clasificarea universitฤƒลฃilor pentru cฤƒ îi interesa sฤƒ dea bani la toatฤƒ clientelฤƒ. În general, au rฤƒmas pe acel frame din timpul guvernului Boc ลŸi care a însemnat modernizarea statului”, a spus Bฤƒsescu.

PreลŸedintele Traian Bฤƒsescu, fostul premier Emil Boc ลŸi deputatul PDL Elena Udrea s-au întâlnit, joi, la restaurantul Golden Blitz din BucureลŸti, din apropierea Palatului Cotroceni.

Cele mai citite

Avertizฤƒri cod galben de la ANM: Averse รฎn Galaศ›i ศ™i Tulcea ศ™i caniculฤƒ รฎn mai multe regiuni ale ศ›ฤƒrii

Administraศ›ia Naศ›ionalฤƒ de Meteorologie a emis joi dimineaศ›ฤƒ noi avertizฤƒri cod galben pentru averse ศ™i caniculฤƒ pentru Galaศ›i, Tulcea ศ™i mai multe zone din...

Un elicopter SMURD a intervenit pentru a salva viaศ›a unui ศ™ofer de pe Transfฤƒgฤƒrฤƒศ™an

Unย elicopter SMURDย a fost solicitat sฤƒ recupereze o persoanฤƒ inconลŸtientฤƒ peย TransfฤƒgฤƒrฤƒลŸan, zona Cota 2000, anunลฃฤƒ ISU ArgeลŸ. Un bฤƒrbat de 65 ani aflat la volan pe...

Adolescentฤƒ spulberatฤƒ de un camion. Impactul a fost fatal

O tรขnฤƒrฤƒ de 18 ani din Buzฤƒu a fost lovitฤƒ mortal de un camion รฎn timp ce รฎncerca sฤƒ traverseze un drum judeศ›ean printr-un...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ