17.9 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialMesaje și urări haioase de Crăciun pe care le puteţi trimite celor...

Mesaje și urări haioase de Crăciun pe care le puteţi trimite celor dragi

Vreți să îi surprindeți anul acesta pe cei dragi cu mesaje haioase de Crăciun? Iată propunerile noastre de sms-uri amuzante pe care le puteți trimite celor dragi –  rude, prieteni, colegi.

Sper ca moșul să fie darnic cu tine anul acesta! Daca nu, stai liniștit/ă, eu oricum o să îți iau ceva!

Cu ocazia sfintelor Sărbatori de Crăciun, Guvernul României aduce la cunoştinţa cetăţenilor introducerea impozitului special pe Sărbatori.

Fie ca celor care nu ați fost cuminți să aveți norocul ca Moș Crăciun să vă aducă nuielușe … dar din ciocolată.

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, mașini scumpe, apartamente de lux, vacanțe exotice. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

La mulţi ani cu sănătate, să aveţi belşug, de toate, bucurii şi nestemate, de-acum şi pe mai departe.

L-am visat pe Moș Crăciun azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate, deci așteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun!

Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Sărbători fericite şi un brad cât mai frumos. Să vină Mos Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

Cele mai citite

Planșeul Unirii: Risc major de prăbușire. Prefectul Capitalei convoacă săptămâna viitoare Comitetul pentru Situații de Urgență

Primarul general al Capitalei nu a semnat încă avizul de începere a lucrărilor Şeful DSU, Raed Arafat, împreună cu primarul sectorului 4, Daniel Băluță şi prefectul...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Arabia Saudită condiționează relațiile diplomatice cu Israelul de „crearea unui stat palestinian”

Prinţul moştenitor şi lider de facto al Arabiei Saudite, Mohammed bin Salman, a afirmat miercuri că ţara sa nu va stabili relaţii diplomatice cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă