15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialFostul director al Institutului Cantacuzino va fi repus în funcţie

Fostul director al Institutului Cantacuzino va fi repus în funcţie

Fostul director al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, demis la sfârşitul lunii iulie de ministrul Sănătăţii, trebuie repus în funcţie.

Radu Iordăchel a câştigat în instanţă suspendarea ordinului de revocare, transmite Digi24.ro.

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu declara în iulie că l-a demis pe Radu Iordăchel la propunerea Consiliului de Administraţie al Institutului Cantacuzino care a considerat că directorul nu a făcut tot ce trebuia pentru salvarea institutului. Mai mult, Radu Iordăchel a fost dat afară în timp ce se afla în concediu medical.

Citeşte şi Directorul Institutului Cantacuzino, DEMIS de Nicolăescu. Vezi cum comentează

Directorul Institutului Cantacuzino din Bucureşti, Radu Iordăchel, a fost demis de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, din cauza unor deficienţe de management, potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii.

Iordăchel ocupa această funcţie din aprilie 2012, fiind numit în locul lui Dorel Lucian Radu, care a demisionat după ce sindicatul instituţiei i-a solicitat acest lucru, criticându-l pentru blocarea activităţii institutului.

Radu Iordăchel s-a aflat şi anterior la conducerea Institutului Cantacuzino, însă a fost demis, în aprilie 2010, de către ministrul Sănătăţii din acea perioadă, Cseke Attila, pe motiv că planul de măsuri corective şi de remediere a deficienţelor la liniile de producţie ale institutului nu a fost îndeplinit.

Cele mai citite

Cererea de reabilitare judecătorească a fratelui lui Traian Băsescu a fost admisă de instanța de judecată

Judecătorii Tribunalului Constanţa au admis, luni, cererea de reabilitare judecătorească formulată de Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu. Mircea Băsescu a fost eliberat condiţionat...

Turbina auto: cauze frecvente ale defectelor și prevenirea acestora

O turbină auto, cunoscută și sub denumirea de turbosuflantă sau mai simplu, turbo, este un dispozitiv care crește puterea motorului prin forțarea introducerii unei...

Cum alegi parasolarul auto ideal

Parasolarele auto sunt accesorii utilizate pentru a proteja interiorul mașinii de razele solare intense, reducând acumularea de căldură și protejând materialele din interior de...
Ultima oră
Pe aceeași temă