12.5 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSpecialCod galben de ceaţă în şase judeţe. Pe mai multe drumuri vizibilitatea...

Cod galben de ceaţă în şase judeţe. Pe mai multe drumuri vizibilitatea este sub 100 de metri

Meteorologii au emis cod galben de ceaţă pentru sudul judeţelor Dâmboviţa prahova, Buzău, Ialomiţa, Brăila, Ilfov, dar şi în zona periferică a Capitalei.
Va fi ceaţă cu vizibilitate sub 200 de metri şi, izolat sub 50 de metri.

Poliţia recomandă şoferilor să circule cu atenţie, în judeţele aflate sub avertizare.

În Bucureşti şi în unele judeţe din ţară (Ilfov – DN1, DN5; Giurgiu – toate drumurile naţionale; Teleorman – DE70; Suceava – DN2, DN2E) circulaţia rutieră este îngreunată de ceaţa densă. Fenomenul este prezent şi pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa, însă vizibilitatea este peste 100 de metri, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

În judeţul Prahova, din cauza răsturnării pe carosabil a unui TIR, traficul auto pe DN1A se desfăşoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 123+350 de metri, în zona localităţii Izvoarele. Nu s-au înregistrat victime.

Amintim că astăzi, între orele 09.00 şi 18.00, se închide circulaţia pe DN66, pe sectorul cuprins între Bumbeşti-Jiu şi Petroşani (km 93+500 – km 126), pentru executarea unor lucrări la partea carosabilă. Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta DN67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN7 Râmnicu Vâlcea – Veştem – Sibiu – Sebeş – Simeria – DN66 Simeria – Haţeg – Petroşani .

Pe Autostrada A1, la kilometrul 28, din cauza unor lucrări la pod, traficul rutier de pe sensul de mers Bucureşti – Piteşti a fost deviat pe banda a doua a sensului opus.

În judeţul Olt se execută lucrări de asfaltare a părţii carosabile pe DN65 (E574), între kilometrii 48 şi 36, pe tronsonul Slatina – Pădurea Sarului, iar circulaţia se desfăşoară pe un singur sens, alternativ.

Cele mai citite

Nicușor Dan susține că oamenii nu sunt în pericol, dacă trec prin Piața Unirii

Primarul general afirmă că nu există un expert care să confirme urgența lucrărilor de reabilitare Primarul Capitalei nu crede că graba cu care primarul sectorului...

Nicușor Dan recunoaște că „am fost relativ relaxaţi” în fața ciclonului din weekend

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, luni seară, că ”am fost relativ relaxaţi” când a venit ciclonul în weekend, deoarece sistemul de...

Scene apocaliptice la Zaporojie după atacul Rusiei: „Maşinile au luat foc, copacii au fost puşi la pământ”

Rusia a atacat din nou Ucraina cu valuri de drone. La Kiev, asaltul a durat cinci ore. Bombardamentul a avut loc în ziua în...
Ultima oră
Pe aceeași temă