13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăSpecialSăgeata, înapoi acasă, cu vicecampioana

Săgeata, înapoi acasă, cu vicecampioana

Echipa lui Tibor Selymes debutează împotriva formaţiei Pandurii Târgu Jiu şi are opt partide din care ar trebui să iasă „şifonată”, numai că nimeni din club nu-şi ascunde optimismul legat de finalul de campionat.

Adversar greu şi un nou test

Antrenorul năvodărenilor a catalogat partida cu Pandurii drept un test extrem d eimportant pentru echipă, dar şi un meci în care echipa sa poate fi avantajată de oboseala acumulată de adversari în Liga Europa. „Va fi un meci greu pentru că avem în faţă un adversar valoros, care dispune de un lot numeros, şi care ne poate pune mari probleme. Pentru noi va fi un test extrem d eimportant pentru că trebuie să vedem la ce nivel suntem. Am jucat bine cu echipele mici şi acum vin meciurile cu echipe mari, iar ăsta este un moment cheie al turului. Ştiu că adversarii iau gol foarte uşor, aşa că ne propunem mai întâi să nu primim gol, pentru că este posibil să avem un mic avantaj datorită deplasării lor în Portugalia. Vor avea un meci dificil acolo şi vor alerga mult, iar drumul îi va obosi şi noi putem profita”, a declarat tehnicianul.

Despre programul imediat următor tehnicianul crede că nu este aşa de negru, chiar dacă în primele cinci dispute există un singur moment de respiro, contra Concordiei Chiajna.

„Noi ne batem cu echipele mici şi ne-am descurcat minunat, dar sunt convins că putem face faţă şi contra echipelor care se bat la titlu. Ştiu că putem juca bine şi cred că putem scoate puncte din aceste cinci meciuri, chiar dacă întâlnim nişte adversari redutabili”, a punctat tehnicianul.

Mera vrea victoria

Fundaşul Ioan Mera, ultimul marcator al Săgeţii în Liga 1, este şi mai încrezător decât antrenorul său. „Întâlnim o echipă bună, care trage la campionat dar eu sper să ne organizăm bine şi să nu pierdem puncte acasă. Eu vreau să câştigăm fiecare meci şi îmi doresc şi acum un succes pentru că jucăm acasă şi suntem favoriţi. Chiar dacă ne-am mulţumi şi cu un punct, noi vrem să câştigăm trei puncte pentru că stăm mai bine fizic şi putem profita de meciul lor european. Ne bucură că avem concurenţă pe post şi că suntem un grup unit, iar asta înseamnă că devenim o echipă cu pretenţii”, a sus fostul timişorean.

Cele mai citite

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Președintele Finlandei cere excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al ONU

Preşedintele Finlandei, Alexander Stubb, a făcut apel la extinderea Consiliului de Securitate al ONU, abolirea sistemului de veto al unui singur stat şi suspendarea...

Derby-ul serii în Liga Campionilor la fotbal: Manchester City- Inter Milano 0-0

Manchester City şi Inter Milano au remizat, 0-0, miercuri seara, pe City of Manchester Stadium, în prima etapă a noului format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă