16.1 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSportPonta: Nu dau doi bani pe Lăzăroiu

Ponta: Nu dau doi bani pe Lăzăroiu

Premierul Victor Ponta a declarat că nu dă „doi bani” pe afirmaţiile consilierului prezidenţial Sebastian Lăzăroiu privind cazul Hayssam, relatează Mediafax.

„Eu nu m-am împăunat în niciun fel, că nu am niciun merit, am spus cine are merite. Chiar nu dau doi bani pe Lăzăroiu, eu vorbesc despre instituţiile care au fost implicate în baza deciziilor luate de Guvern: SRI, SIE, Ministerul Apărării, Ministerul Justiţiei şi Ministerul de Interne. Ăştia sunt cei care au muncit, restul…”, a spus Ponta.

Citeşte şi Lăzăroiu: Ponta SE ÎMPĂUNEAZĂ cu meritele pentru aducerea lui Hayssam

Premierul a susţinut că nu era pregătit ca el să anunţe aducerea în ţară a lui Hayssam, dar Preşedinţia a anunţat prima, iar întrebat cine ar fi trebuit atunci să anunţe acest fapt, Ponta a răspuns : „Nu ştiu, cine vrea. Lăzăroiu”.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu afirmă, pe Facebook, că premierul Victor Ponta „se împăunează” cu meritele pentru aducerea în ţară a lui Omar Hayssam, însă şeful Guvernului a „dormit neîntors ieri noapte”.

„Victor Ponta se împăunează cu meritele pentru aducerea lui Hayssam. Spune că Preşedintele nu are niciun merit. Premierul a dormit neîntors ieri noapte. S-a trezit azi pentru declaraţii”, a comentat Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi Omar Hayssam, în custodia poliţiei române. Sirianul acuzat de terorism ar putea fi dus la Penitenciarul Rahova

De asemenea, consilierul prezidenţial pentru Analiză Politică mai spune, pe site-ul de socializare: „PSD are acum şi slogan de campanie: «3 Omar!»”.

Totodată, Lăzăroiu afirmă că Hayssam ar trebui întrebat, „în beneficiul ştiinţei din întreaga lume”, cu privire la „miracolul” prin care a scăpat în câteva luni de cancerul cu metastaze.

„Cred că prima intrebare care trebuie să i se pună lui Hayssam, în beneficiul ştiintei din întreaga lume, ar fi: domnule terorist, care a fost miracolul prin care în câteva luni aţi scăpat de cancerul cu metastaze?”, scrie Lăzăroiu.

Omar Hayssam a fost predat Poliţiei Române, vineri dimineaţă, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Bogdan Oprea, precizând ulterior că acesta se află în arestul Poliţiei, fiind predat poliţiştilor la ora 6.40.

Serviciile de informaţii şi ministerele Apărării, de Externe, Interne şi Justiţie sunt instituţiile care au muncit pentru ca Hayssam să fie adus în România, a declarat premierul Ponta, arătând că el nu cunoaşte şi vreun rol al Preşedinţiei, dar adăugând imediat: „Ba da, a dat comunicatul de presă”.

Cele mai citite

Crin Antonescu: Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea conducerii Partidului Național Liberal

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune la Antena 3 că, în opinia sa, Klaus Iohannis are ca obiectiv principal preluarea...

Două persoane au fost atacate de urs în Brașov și au ajuns la spital

Două persoane au fost atacate de un urs, duminică seară, în localitatea Crizbav din județul Brașov. Victimele sunt o fată de 14 ani, însărcinată...

Diavolul și motanul

În zodiacul chinezesc în care nici chinezii nu mai cred, anul 2024 este anul Dragonului de Lemn. Cum noi nu avem încă un zodiac...
Ultima oră
Pe aceeași temă