23.2 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăSpecialLiga Europa. Petrolul a învins Vikingur cu scorul de 3-0

Liga Europa. Petrolul a învins Vikingur cu scorul de 3-0

Echipa Petrolul Ploieşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Vikingur Gota din Insulele Feroe, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, informează Mediafax.

Golurile învingătorilor au fost marcate de De Lucas ’26 şi Grozav ’49, ’68.

1-0: Teixeira a executat un corner din partea stângă, Boudjemaa a întors balonul la De Lucas şi spaniolul a deschis scorul cu un şut de la 15 metri.

2-0: Grozav a luat o acţiune pe cont propriu, a driblat doi fundaşi adverşi şi a înscris din 6 metri lateral stânga cu largul concurs al portarului Turi.

3-0: Achim a centrat din partea dreaptă şi Grozav a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

În minutul 52, Petrolul a obţinut o lovitură de pedeapsă după un henţ comis de Djurhuus, dar Hamza a trimis în bară.

Petrolul Ploieşti: Pechana – Achim, Geraldo (Naziri ’82), Hoban, Guilherme – Mustivar (Romario ’71), De Lucas – Boudjemaa, Teixeira (Yamissi ’62), Grozav – Hamza. Antrenor: Cosmin Contra.

Vikingur Gota: Turi – B. Hansen, S. Jacobsen, E. Jacobsen, Lervig – Vatnhamar, H. Jacobsen (Bartalstovu ’75), Djurhuus (Sorensen ’90), Djordjevici – Petersen (Hj. Hansen ’90+3) – Justinussen. Antrenor: Sigfriour Clementsen.

Cartonaş galben: Hamza ’57.

Arbitri: Marios Panayi (central) – Athinodoros Ioannou, Georgis Papathomas (asistenţi) – Antonis Christodoulou (rezervă) – toţi Cipru.

La partida de la Ploieşti au asistat aproximativ 11.000 de spectatori.

Înaintea începerii meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria suporterului petrolist decedat înaintea Supercupei României. De asemenea, majoritatea suporterilor prezenţi în galeria Petrolului au fost îmbrăcaţi în negru.

Partida retur se va disputa la 25 iulie.

Cele mai citite

Adolescentă la volan urmărită de poliție pe străzile din București. A avariat cinci mașini

O tânără de 17 ani a fost urmărită în trafic de polițiști pe străzile din București. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 3 dimineața,...

Companiile din construcții se confruntă cu deficit de personal și volume mai mici de lucrări

Companiile care activează în domeniul construcțiilor și-au încetinit creșterea, după ce estimările de la începutul anului au fost date peste cap de modificările venite...

Două persoane au fost atacate de urs în Brașov și au ajuns la spital

Două persoane au fost atacate de un urs, duminică seară, în localitatea Crizbav din județul Brașov. Victimele sunt o fată de 14 ani, însărcinată...
Ultima oră
Pe aceeași temă