16.3 C
București
duminică, 22 septembrie 2024
AcasăSpecialTAS a RESPINS apelul făcut de Concordia Chiajna. Rapid RĂMÂNE în Liga...

TAS a RESPINS apelul făcut de Concordia Chiajna. Rapid RĂMÂNE în Liga I

Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) de la Lausanne şi-a reţinut jurisdicţia de a judeca disputa dintre clubul Concordia Chiajna şi Federaţia Română de Fotbal (FRF), în legătura cu dreptul clubului SC FC Rapid Bucureşti SA de a participa în sezonul 2013-2014 al Ligii I, se arată într-un comunicat dat publicităţii miercuri de gruparea ilfoveană şi citat de Agerpres.

TAS a respins cererea de suspendare a deciziei Comitetului Executiv al FRF de organizare a unui meci de baraj pentru menţinerea în Liga I între Concordia Chiajna şi Rapid Bucureşti, meci câştigat de giuleşteni cu scorul de 2-1, după prelungiri.

Forul de la Lausanne a reţinut în mod expres că ‘într-adevăr, se pare că SC FC Rapid Bucureşti SA nu are licenţă pentru a participa în următorul sezon al Ligii 1’, dar şi că ‘CS Concordia Chiajna nu a făcut deocamdată dovada că deţine dreptul de participare în sezonul 2013-2014 al Ligii 1’.

CS Concordia Chiajna solicită FRF şi LPF să nu programeze echipa de fotbal Rapid în primele etape ale Ligii 1, sezonul 2013-2014, ”şi să ia o decizie în sensul participării CS Concordia Chiajna în sezonul 2013-2014 al Ligii 1”.

Conform programului publicat de LPF, Rapid va juca pe 22 iulie, în deplasare, cu FC Vaslui, în etapa inaugurală a sezonului 2013-2014 al Ligii I.

 

Cele mai citite

Burduja ia în calcul păstrarea plafonării la energie și după expirarea datei

Ministrul Energiei nu exclude scenariul în care va fi menținută plafonarea şi după 31 martie 2025 Sebastian Burduja dă asigurări că şi după 1 aprilie...
Ultima oră
Pe aceeași temă