17.7 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăSpecialBătaie cu TOPOARE şi BÂTE între jandarmi şi romi în Slobozia. Vezi...

Bătaie cu TOPOARE şi BÂTE între jandarmi şi romi în Slobozia. Vezi de la ce a pornit scandalul

Mai mulţi romi prinşi la furat într-un abator din Slobozia i-au atacat cu topoare şi bâte pe jandarmii care au încercat să îi oprească, relatează b1.ro.

Scandalul a avut loc în cartierul Bora. Cel care a alertat jandarmii a fost paznicul abatorului în care romii ar fi intrat să fure. Luaţi prin surprindere de jandarmi, bărbaţii de etnie romă au încercat să fugă, dar jandarmii au luat-o pe urmele lor.

Citeşte şi SCENE ŞOCANTE: Bătaie în vestiarul echipei naţionale

„Jandarmii i-au somat să se oprească, aceştia nu au oprit la somaţia jandarmilor şi au continuat deplasarea. Ajunşi la o intersecţie, doi dintre ei au sărit şi au fugit în direcţii diferite, iar al treilea a intrat cu căruţa în curte. Imediat, s-au întors cu alte persoane şi cu un topor. Au încercat să agreseze unul din militarii jandarmi. În momentul acesta un coleg de al jandarmului a făcut uz de armă în plan vertical, iar agresorii au părăsit locul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Alexandru Constantinescu.

În altercaţie, unul dintre jandarmi a fost lovit cu toporul în zona feţei şi a ajuns la spital, iar trei persoane au fost duse la audieri.

Procurorii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetarile pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea scandalului.

Citeşte şi EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT: A fost OMORÂT în faţa blocului, cu şase focuri de armă

Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă