15 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăSpecialPapa a primit două motociclete Harley Davidson şi o geacă de piele....

Papa a primit două motociclete Harley Davidson şi o geacă de piele. Vezi cu ce ocazie

Legendara companie Harley Davidson i-a dăruit două motociclete şi o geacă din piele papei Francisc, cu ocazia Zilelor motocicliştilor, care se desfăşoară în perioada 14 – 16 iunie, la Vatican.

Vicepreşedintele Harley-Davidson, Mark-Hans Richer, i-a înmânat papei, în schimbul binecuvântării companiei, o jachetă din colecţia Harley-Davidson şi două motociclete clasice. Totuşi pontiful a preferat să fie reţinut în asocierea sa cu brandul de motociclete şi nu a probat jacheta şi nici nu a urcat pe vreunul dintre cele două modele, ceea ce probabil ar fi stârnit reacţii adverse ale comunităţii catolice internaţionale.

Citeşte şi Papa Francisc, BĂNUIT că face EXORCIZĂRI

Binecuvântarea dată de papă face parte dintr-un şir de evenimente care au loc în Roma şi vor celebra pe parcursul acestei săptămâni cei 110 ani de Harley-Davidson. Săptămâna aceasta sunt aşteptaţi în capitala Italiei peste 500.000 motociclişti.

Evenimentul de la Vatican, care se desfăşoară în perioada 14 – 16 iunie, a fost planificat încă de anul trecut, când papă era Benedict al XVI-lea. Cu toate că nu s-a vorbit despre o eventuală atracţie a papei pentru motociclete, pontiful mai are în garaj două motociclete Ducati.

Brandul de motociclete pare să migreze de la imaginea de cal înaripat al băieţilor răi către o imagine mai cuminte, care accentuează mai de grabă prestanţa oferită de o astfel de motocicletă. Conform organizatorilor evenimentului de la Vatican, citaţi de ibtimes.co.uk, profilul proprietarului obişnuit de Harley-Davidson s-a schimbat de-a lungul timpului, acesta fiind în prezent o persoană respectabilă, cu un job de doctor sau avocat.

Citeşte şi Contul de Twitter al Papei Francisc a depăşit şase milioane de abonaţi

Harley-Davidson este cel mai important brand de motociclete americane, având în prezent peste 6000 angajaţi la nivel mondial. Anul acesta Harley-Davidson estimează vânzări de circa 260.000 unităţi la nivel mondial.

Cele mai citite

Candidatul Ciucă și Operațiunea „Batista de consolare”. Rareș Bogdan, distribuitor oficial pentru PSD

Rareș Bogdan s-a transformat brusc în „furnizorul național de batiste”, pregătit să îmbunătățească stocurile social-democraților pentru inevitabilele „lacrimi electorale”. Cu un ton de cavaler...

Joe Biden se va preocupa de întărirea Ucrainei pentru restul mandatului

Preşedintele american Joe Biden este "hotărât" să folosească restul mandatului său pentru a întări Ucraina şi se va întâlni cu omologul său Volodimir Zelenski...

Atenție la fraudele financiare: Românii, ținte ale escrocilor care promit câștiguri rapide din investiții

Un nou val de fraude financiare vizează românii prin mesaje care încurajează investiții aparent avantajoase, dar care, în realitate, direcționează fonduri către conturile infractorilor. Potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă