14.7 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSpecialUPDATE. CSM București învinge Trabzon, în prima manşă a primei finale europene...

UPDATE. CSM București învinge Trabzon, în prima manşă a primei finale europene în voleiul feminin românesc

UPDATE: CSM Bucureşti a câştigat prima manşă a finalei Cupei Challenge la volei feminin, 3-1 (20-25, 25-16, 25-16, 25-15) cu formaţia turcă Trabzon Idman Ocagi, miercuri, în Sala Elite & Performance Sport din Capitală. CSMB, care joacă prima finală a unei echipe feminine de volei din României, a obţinut o victorie splendidă, după o oră şi 35 de minute. 

====

Echipele CSM București și Trabzon (Turcia) se vor întâlni, miercuri seara, de la ora 18.00 la București, în prima manșă a finalei în Cupa Challenge la volei feminin. CSM Bucureşti are şansa de a câştiga primul trofeu european din istoria voleiului feminin românesc.

Echipa antrenată de Francois Salvagni trebuie însă să-și depășească total condiția. Bucureştencele au avut un parcurs incredibil – au contabilizat nouă victorii şi o singură înfrângere. 

"Obiectivul nostru nu este să jucăm finala, ci să o câştigăm, dar va fi foarte dificil", a declarat antrenorul Francois Salvagni.

Pentru bucureştence nu este un dezavantaj că vor disputa returul la Trabzon. CSM a mai jucat în acest sezon în Turcia, chiar în semifinale, cu Bursaspor, şi a câştigat cu 3-1.

CSM Bucureşti a dat lovitura vineri seară, în deplasare la CSM Târgovişte, în primul meci din semifinalele Diviziei A1. Trupa bucureşteană s-a impus cu 3-2 (25-23, 18-25, 20-25, 25-13, 16-14) şi a luat o primă opţiune pentru calificarea în finală. Partida a avut parte de un final tesionat, ambele combatante contestând mingi decise de arbitri pentru atingerea fileului.

Seria semifinală se va închide atunci când una dintre echipe va acumula trei victorii din cele cinci meciuri programate. Următorul meci este programat sâmbătă, tot la Târgovişte (ora 18:30).

Pentru CSM Bucureşti, victoria de la Târgovişte a venit perfect, cu numai câteva zile înainte de finala Cupei Challenge.

Prima manşă a duelului cu echipa turcă Trabzon Idman Ocag va avea loc miercuri, 30 martie, la ora 18:00, în Sala Elite & Performance Sport din incinta spaţiului comercial Sun Plaza.

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă