13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialHandbal feminin. Meci nebun, în Sala Polivalentă, între CSM și Rostov Don....

Handbal feminin. Meci nebun, în Sala Polivalentă, între CSM și Rostov Don. Calificarea se joacă în Rusia

CSM București a câștigat, joi seară, în Sala Polivalentă din Capitală, cu 26- 25, meciul cu Rostov Don, prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la Handbal feminin.Finalul partidei din Polivalentă a fost realmente de foc pentru bucureștence.

Ultimele 30 de secunde au fost pe muchie de cuţit. Ana Paula Rodrigues a marcat ultimul gol al partidei, dar apoi cele două echipe au trecut de la agonie la extaz.

Cu nouă secunde rămase de disputat, Linnea Torstenson a fost eliminată pentru apărare în semicerc şi campioana Rusiei a primit o lovitură de la 7 metri, dar Jelena Grubisic a fost la înălţime.

Portarul croat a apărat incredibil lovitura de la 7 metri executată de Ekaterina Ilina. Mingea a ajuns la Carmen Martin, care a lansat-o pe contraatac pe Oana Manea. Pivotul naţionalei României s-a grăbit însă şi a ratat incredibil, chiar dacă mai avea timp să mai pătrundă spre poarta adversă.

S-a terminat 26-25 pentru campioana României, care va forţa accederea în Final Four-ul Champions League, în returul din Rusia. Partida dintre Rostov Don si CSM București decisivă pentru calificare se va desfășura în seara zilei de 9 aprilie.

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...
Ultima oră
Pe aceeași temă