25.7 C
București
joi, 10 octombrie 2024
AcasăSpecialVacanţe cu reduceri la târgul de turism

Vacanţe cu reduceri la târgul de turism

Mâine începe, în Constanţa, a doua ediţia a celui mai mare târg de turism, unde puteţi obţine discounturi de circa 20% la excursii.

Camera de Co­merţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT), prin Asociaţia de Promovare şi Dezvoltare Turistică Litoral – Delta Dunării, organizează, începând de mâine până pe 19 mai 2013, a doua ediţie a Târgului de Turism „VACANŢA“ 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 17 mai 2013, începând cu ora 12.00. Târgul de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2013 se adresează constănţenilor care vor să călătorească în ţară şi peste hotare, mai ales celor care sunt în căutarea unor destinaţii turistice originale. La târg vor participa: agenţii de turism, tour-operatori, hoteluri, pensiuni, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru vacanţele verii 2013, precum şi discount-uri şi oferte speciale. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor beneficia de reduceri de până la 20% pe perioada târgului şi  vor putea achiziţiona o gamă complexă de pachete de vacanţe, în ţară şi străinătate: sejururi la munte sau la mare, în Delta Dunării, croaziere, excursii la Disneyland,  citybreak-uri, vacanţe exotice, circuite, pachete all-inclusive, pachete SPA şi oferte balneo, inclusiv pe  litoral. 

În fiecare zi a evenimentului vor avea loc extrageri în cadrul unei tombole speciale, la care vizitatorii pot câştiga unul dintre cele 14 premii oferite: sejururi all-inclusive în Bulgaria şi Turcia, vouchere pentru Disneyland, weekend-uri pentru două persoane în zone turistice cum ar fi: Moeciu, Cheile Grădiştei, Straja, precum şi în Delta Dunării. De asemenea, se mai pot câştiga cardul Constanţa Pass şi invitaţii la cină cu program folcloric.

Organizatorii se aşteaptă la un trafic cuprins între 5.000 şi 10.000 de vizitatori pe zi. În cele trei zile, târgul este deschis în intervalul orar 10.00-22.00. 

Prezentări, spectacole, demonstraţii

Din calendarul acţiunilor desfăşurate în cadrul Târgului de Turism „Vacanţa“ Constanţa 2013 fac parte: reprezentaţii folclorice reprezentantive pentru variate zone şi destinaţii turistice din ţară şi străinătate, prezentări de oferte şi destinaţii turistice, momente artistice de café-concert şi programe pentru copii, alături de demonstraţii sportive.

Cele mai citite

Ursula von der Leyen, vizită în Republica Moldova, în semn de susținere, înainte de referendum

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va vizita joi Republica Moldova pentru discuții cu președinta Maia Sandu, în semn de sprijin înaintea alegerilor...

Când intră pensiile pe card în octombrie

Când intră pensiile pe card în octombrie. Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a anunțat recent că pensionarii care primesc pensiile în conturi bancare vor...

Reprezentanții UE aprobă o contribuție de până la 35 de miliarde de euro pentru Ucraina, la întâlnirea G7

Banii vin din profiturile generate de activele rusești, imobilizate în Occident Reprezentanții UE au convenit să acorde Ucrainei până la 35 de miliarde de euro...
Ultima oră
Pe aceeași temă