Daca nu aveti timp sa preparati cheesecake-ul clasic, copt la cuptor, dar va este pofta de gustul delicios, aceasta este reteta pe care trebuie sa o incercati.
Ingrediente
125 g biscuiti digestivi
zeama de la o portocala
250 g branza de vaci
4 linguri zahar
3 linguri lapte
142 ml frisca
300 g zmeura
250 g capsune, taiate
Incearca si Gustare dulce cu mango
Mod de preparare
1. Puneti biscuitii intr-o punga, sigilati-o si zbrobiti-i cu un batator de carne.
2. Intr-un bol, amestecati zeama de portocale cu branza de vaci. Adaugati zaharul, apoi laptele si amestecati temeinic pana compozitia devine foarte cremoasa. Bateti frisca pana nu se mai desprinde de pe lingura, apoi adaugati-o in compozitia de branza.
Incearca si Budinca usoara de piersici
3. Mixati zmeura cu o lingurita de zahar pana cand se transforma intr-o crema fina.
4. Impartiti biscuitul pisat in 6 pahare, apoi puneti jumatate din compozitia de branza, fructe si putin piure de zmeura. Adaugati apoi restul de biscuiti, amestec de branza, fructe si piure de zmeura. Serviti dupa maximum 30 de minute.
Incearca si Sufleu de ciocolata