Ah, pastele! In orice combinatie imaginata, sunt intotdeauna extrem de gustoase!
Ingrediente
500 g paste penne
1.5 l apa
1 lingurita sare
60 ml ulei
Amestecul de pui:
4-6 file piept de pui, taiat fasii
1 lingura condimente pentru pui
30 ml ulei
3-4 catei de usturoi, tocati
250 g ciuperci, taiate
3 carnati afumati, taiati felii
piper
Sosul de branza:
80 g unt
125 g faina
500 ml lapte cald
325 g mozzarella, rasa
125 g parmezan, ras
60 g patrunjel, tocat
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 200 de grade si ungeti doua vase termorezistente cu unt. Fierbeti pastele in apa cu sare si scoateti-le cu 5 minute inainte sa fie gata.
Citeste restul retetei de penne la cuptor cu pui, ciuperci si carnati pe ecuisine.ro.