14.1 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSportAndrei Chiliman: Mă bazez pe Tăriceanu în lupta pentru recuperarea partidului

Andrei Chiliman: Mă bazez pe Tăriceanu în lupta pentru recuperarea partidului

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, vineri, că prin cooptarea lui Gigi Becali în rândul liberalilor s-a consemnat unul dintre accidentele istorice pentru partid, potrivit B1.ro.

“Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL-ului, accident indus de Crin Antonescu. Probabil pentru că Gigi Becali poate să spună anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea să le spună”, a spus Chiliman.

Acesta a adăugat că Becali nu a adus niciun plus politic pentru USL, cauzând mai multe pierderi decât victorii la alegeri.

“Cred că am pierdut mai mulţi votanţi decât a adus el voturi. Sorin Roşca Stănescu nici n-a intrat bine în PNL şi a început cu atacurile împotriva mea”, a mai spus edilul.

Chiliman a încheiat spunând că se bazează pe Călin Popescu Tăriceanu în lupta contra lui Crin Antonescu pentru restabilirea valorilor PNL.

“Eu cred că PNL poate fi recuperat şi este ceea ce încerc să fac. Este o bătălie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui în această bătălie pentru ca PNL să se întoarcă pe linia pro-occidentală”, a încheiat Andrei Chiliman.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă