5.8 C
București
sâmbătă, 21 decembrie 2024
AcasăSpecialCinci motive pentru a mânca mai multe ciuperci

Cinci motive pentru a mânca mai multe ciuperci

Ciupercile sunt o sursă gustoasă de nutrienţi care pot reduce riscul de cancer şi de boli de inimă. Aceste legume sunt pline de antioxidanţi şi vitamine, de aceea consumul lor regulat poate proteja organismul împotriva bolilor.

Ciupercile pot fi pregătite la cuptor cu puţin ulei de măsline sau pe grătar asezonate cu diverse condimente şi pot fi folosite ca garnitură pentru felurile principale de mâncare sau sub formă de sosuri pentru paste sau friptură, dar şi în multe reţete de salate.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla cele mai importante beneficii ale consumului regulat de ciuperci şi care sunt soiurile cele mai bune pe care trebuie să le cumpăraţi.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Ce este bariera de vapori și cum protejează structura casei tale

To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies...

Sferturile Cupei României Betano. Tabloul complet

Faza grupelor Cupei României Betano, ediția 2024-2025, s-a încheiat, dar configurarea completă a sferturilor de finală depinde de desfășurarea a două meciuri de baraj...

Adrian Câciu: „Nu avem downgrade de rating. Orice altă afirmație este fake-news”

Ratingul de țară al României a fost confirmat de Agenția Fitch la nivelul „BBB-”, fără o retrogradare, însă perspectiva a fost schimbată de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă