15.6 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuFOTO + VIDEO. Formația Guns N'Roses, reținută la granița canadiană. Care este...

FOTO + VIDEO. Formația Guns N’Roses, reținută la granița canadiană. Care este motivul

Membrii formației Guns N’ Roses au fost reţinuţi, vineri, de poliţiştii de frontieră de la graniţa canadiană, după ce la bordul autobuzului în care aceștia se deplasau la Toronto, au descoperit un pistol nedeclarat, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

„Nu am fost propriu-zis arestaţi, am fost reţinuţi”, a adus precizări fanilor săi solistul Axl Rose, odată ce rockerii au ajuns la spectacolul programat.

„Au fost extrem de amabili. Au fost foarte înţelegători. Ştiţi, se poate întâmmpla – poţi uita că ai un afurisit de pistol. Nu era pistolul meu.”

Incidentul a fost confirmat de un reprezentant al trupei, pentru Billboard.com: „Da, acest lucru s-a întâmplat într-adevăr vineri, 15 iulie, în timp ce treceau frontiera venind dinspre Philadelphia”, a declarat el.

Purtătorul de cuvânt al trupei a precizat că arma nu aparţinea niciunui membru al formaţiei, dar nu a menţionat ce persoană avea drept de posesie asupra armei. Nu se cunoaşte dacă au fost luate măsuri legale suplimentare în acest caz.

Formaţia californiană Guns N’ Roses a fost fondată în 1985, la Los Angeles. Trupa a lansat până în prezent albumele „Appetite for Destruction” (1987), „G N’ R Lies” (1988), „Use Your Illusion I” (1991), „Use Your Illusion II” (1991), „The Spaghetti Incident?” (1993) şi „Chinese Democracy” (2008).

Guns N’ Roses a vândut peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale pe plan mondial. Fiecare material discografic al grupului a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al trupei este „Appetite For Destruction”, cu peste 38 de milioane de exemplare, la nivel mondial.

Guns N’ Roses a concertat în România, în septembrie 2010, la complexul Romexpo din Capitală, dar şi în cadrul festivalului Rock the City, în iulie 2012, tot la Romexpo.

 

 

Cele mai citite

Familia Regală a strâns laolaltă tineri, elite și politicieni din cadrul Ploieşti, Capitala tineretului din România 2024

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a găzduit, miercuri, la Palatul Elisabeta, seara dedicată municipiului Ploieşti, Capitala tineretului din România în anul 2024, eveniment în...

Liban: Noi explozii după ce au fost detonate și stațiile radio ale Hezbollah

Noi explozii au fost semnalate miercuri în Liban, în urma detonării unor dispozitive de emisie-recepţie folosite de gruparea Hezbollah, la o zi după ce...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...
Ultima oră
Pe aceeași temă