17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuRihanna va fi UCISĂ în ultima serie a fimului Bates Motel

Rihanna va fi UCISĂ în ultima serie a fimului Bates Motel

Producătorii seriei de televiziune „Bates Motel”, realizată ca un prequel la celebrul film „Psycho” de Alfred Hitchcock, au anunţat vineri, de la Festivalul Comic-Con, din San Diego (California), că solista pop Rihanna va juca în cea de-a cincea şi ultima serie a acestei producţii de televiziune, conform AFP citată de Agerpres.

Rihanna va juca rolul lui Marion Crane, personaj interpretat de Janet Leigh în filmul „Psycho” conform anunţului făcut cu ocazia Comic-Con, festivalul californian dedicat benzilor desenate, jocurilor video, serialelor şi filmelor SF şi Fantasy. 

Acţiunea serialului se derulează înainte de cea a filmului clasic din 1960, regizat de Hitchcock, în care Norman Bates, proprietarul unui motel retras, interpretat de Anthony Perkins, o ucide cu un cuţit pe Marion Crane în scena duşului – una dintre cele mai celebre scene din istoria cinematografiei. 

„Ne-am dorit să punem acest rol legendar într-o lumină contemporană şi să îl redefinim”, au precizat producătorii Carlton Cuse şi Kerry Ehrin. „Am aflat că Rihanna iubeşte acest serial iar noi suntem fanii ei, aşa că a fost o întâlnire perfectă între creativitate şi destin”, au adăugat ei. 

Rihanna, 28 ani, nu se află la debutul de actriţă. Ea a jucat în 2012 în producţia „Battleships” şi a primit unul dintre rolurile importante din ultima producţie a lui Luc Besson, „Valerian and the City of a Thousand Planets”, care va fi lansată în 2017. Rolul din „Bates Motel” va reprezenta însă debutul Rihannei în lumea serialelor de televiziune.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Liga Națiunilor: Germania-Ungaria 5-0 Olanda-Bosnia-Herțegovina 5-2

Selecţionatele Germaniei şi Olandei au obţinut victorii la scor, sâmbătă, în primele lor meciuri din noua ediţie a Ligii Naţiunilor la fotbal. Germania a surclasat...
Ultima oră
Pe aceeași temă