Lanţul de restaurante KFC inaugurează pe 15 noiembrie primul restaurant drive thru din Bucureşti. Acesta este primul restaurant din ţara noastră în care se implementează un nou sistem de comandă tip fusion care permite o viteză mare de servire a clienţilor. Timpul mediu de servire atât pentru comenzile în sală, cât şi drive thru va fi de aproximativ 60 de secunde.
Spre deosebire de celelalte restaurante, pentru comenzile efectuate în sală, clienţii au la dispoziţie locuri separate unde se comandă şi unde se ridică comanda. Aceştia pot alege să comande la casele de marcat sau direct la kiosk-uri, la acestea din urmă plata se face numai pe baza cardului de credit. Mai departe, clientul va aşteapta în zona de ridicare a comenzii până când numărul de ordine tipărit pe bon apare pe ecran sau este anunţat de un reprezentant KFC.
Citeşte şi Topul judeţelor din România cu cele mai multe fast food-uri
Restaurantul KFC Mihai Bravu este rezultatul unei investiţii de 700.000 de euro şi se preconizează că va avea, în primul an de funcţionare, o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro.
Restaurantul din Bucureşti este al patrulea restaurant tip drive thru pe care compania îl deschide în România şi totodată al treilea de acest fel deschis în 2012. Sibiu, Arad, Iaşi, Bucureşti sunt cele patru oraşe în care clienţii KFC pot găsi câte un restaurant drive thru.
Citeşte şi FOTO Subway a deschis primul restaurant din România